25. července 2017 • 22:02

Měli jsme ze zápasu vyždímat víc, připustil Škoda po těsné výhře

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Těsná domácí výhra 1:0 nad BATE Borisov je sice pro fotbalisty Slavie dobrou výchozí pozicí do odvety 3. předkola Ligy mistrů, sami si však uvědomují, že měli na lepší výsledek. Zvláště když soupeř hrál 70 minut v oslabení.


"Před zápasem bychom to asi brali. Říkali jsme si hlavně vyhrát a nedostat gól, to jsme splnili. Ale asi všichni cítíme, že dnes jsme měli ze zápasu vyždímat víc," připustil kapitán Milan Škoda. "Teď jsou pocity rozporuplné, ale pozitivní. Kdybychom uhráli lepší výsledek, tak by odveta byla jednodušší. Ale jedeme tam vybojovat postup," dodal.

Právě Škoda se postaral o jediný gól, když ve 20. minutě proměnil penaltu za faul na Michala Frydrycha. "Penalta byla jasná. Zda to bylo i na červenou kartu, to nevím," řekl Škoda. "Na penaltu jsem si věřil. Kopu je poslední dobou, proměňuju, tak jsem šel. Věděl jsem, kam to chci kopnout," uvedl.

Ačkoli měla Slavia po celý zápas velký tlak, další gól už nepřidala. "Těžko jsme se tam dostávali, protože po vyloučení byli zatažení. Kdyby zůstali v jedenácti, tak bychom tam možná měli víc prostoru. Ale nechci říkat, že nám jejich vyloučení ublížilo. Jen to bylo něco jiného," hodnotil Škoda. "Možná jsme to párkrát zbytečně nakopli, ale bylo těžké se tam prokombinovat," dodal.

Přesto měla Slavia tři velké šance, tu poslední právě Škoda, který hlavou trefil tyč. "Cítil jsem, že druhý gól potřebujeme. Věřil jsem, že ještě šance přijde a dám gól, ale skončilo to na tyčce, takže jsem fakt zuřil," připustil Škoda.

Rovněž litoval toho, že sudí neodpískal další penaltu. Což prý mohl. "Jedna tam byla jasná. Centr do vápna trefil jednoho z nich do ruky, akorát rozhodčí asi neměl odvahu písknout další penaltu," prohlásil kapitán Slavie.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud