Jakub Hlaváč
20. ledna 2016 • 11:37

Už žádná další klopýtnutí, Hadamczik se musí předvést

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výsledek první třetiny 0:6 byl pro Kometu na Spartě při extraligovém šlágru tragický. Ještě horší však byl fakt, že s jejím průběhem nebyla schopna nic dělat. Vůbec nic. Nenašla psychické síly v řadách svých zkušených hráčů, nenašla myšlenky na taktický obrat ve svém realizačním týmu.



Moravané byli týmem, který byl absolutně odevzdaný dravé Spartě. A to je špatně. Brno možná nepatří kádrem na úplný vrchol tabulky základní části, jeho síla se má projevit ve vyřazovacích bojích. Ale rozhodně nepatří ani do předkola.

Dosavadní průběh extraligové sezony musí být po sportovní stránce pro vedení klubu jasným rozčarováním. Vydařená týdenní akce pod širým nebem jistě trochu pozornosti roztříštila, trochu mohla ztížit soustředěnost na výsledky. Ale omluvou není.

Nebude překvapením, když prodloužený víkend bude víkendem pravdy pro muže v létě povolaného s velkými cíly. Pro trenéra Aloise Hadamczika.
V pátek se postaví Pardubicím (u nichž se může projevit pozitivní efekt příchodu nového kouče Petera Draisaitla) a před vlastními tribunami už si nesmí dovolit, aby jeho svěřenci přistoupili k utkání jako v úterý. Musí se předvést.

Pokud se tak nestane, znovu padnou. Znovu budou muset mluvit o vlastní cti a ostudě. A jejich kabinu bude možná muset zkusit křísit někdo jiný. Třeba někdo typu Vladimíra Kýhose…

SESTŘIH: 21. kolo extraligy, HC Sparta Praha - HC Kometa Brno 9:3
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud