26. listopadu 2014 • 11:11

Divný rozhovor "výřečného" fotbalisty: JO, JO, NE, MOŽNÁ, NEVÍM

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdného running backa Marshawna Lynche z týmu Seattle Seahawks stála minulý týden neochota mluvit s novináři sto tisíc dolarů. Po nedělním vítězném zápase s Arizonou sice Lynch mluvil, v odpovědích na 22 otázek si ale vystačil s pouhými padesáti slovy.



Za sto tisíc dolarů si NFL u Marshawna Lynche koupila jen málo.

Co říkáte na výkon ofenzivní lajny? Jak byste tuhle obranu srovnal s ostatními? Co vaše záda?

Na všechny tyhle otázky, a mnohé další, měl Lynch jedinou odpověď: „Yeah.“

V šatně po vítězném zápase se před novináře posadil v čepici přes uši a v naprosté většině odpovídal v několika slovech: „Jo. Ne. Možná. Nevím.“

Jedinou zápornou odpověď zformuloval na dotaz, jestli by si nechtěl popovídat po telefonu. Na otázku ohledně vyhřívaných vložek v kopačkách se rozpovídal o dobročinné akci své nadace, která vybírá peníze pro mládežnické centrum.

Když se ho novináři zeptali, jestli by nechtěl mluvit o svém oblíbeném rapperovi Lilu Boosiemu, odvětil prostě: „Boosie.“

Odpověděl ještě na otázku, jakou hudbu poslouchal v autobuse cestou na zápas a jmenoval Boosieho hit No Juice.

V NFL jsou hráči povinni být médiím k dispozici během tréninkového týdne i v šatně bezprostředně po zápase. Lynch je známý svým nepříliš vstřícným postojem k médiím a jeho show si všimli i další hráči NFL. Jeho bývalý spoluhráč z Buffala Fred Jackson na první otázku po pondělní výhře nad trápícími se New York Jets Lynche dobře napodobil.

„Yeah,“ prohlásil Jackson, ale pak se rozesmál. „Sorry, musel jsem to udělat…“

Lynchův současný parťák z týmu Richard Sherman si na úterní tiskovku vzal reklamní panel s podobiznou dalšího hráče Seattlu Douga Baldwina a vedl s ním imaginární rozhovor.

VIDEO: Imaginární rozhovor s panelem

„Víš, že Marshawn Lynch dostal pokutu sto tisíc dolarů? Věděl jsi o tom? Kdyby mluvil, tolik peněz by mu nedali,“ hlásil Sherman, který během asi dvouminutového vystoupení vyjmenoval několik svých osobních sponzorů, což NFL zakazuje.

Reakce vedení ligy zatím nepřišla.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud