19. ledna 2015 • 18:39

Skvělá zpráva. Kapitán házenkářů Jícha po nemoci poprvé trénoval

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán české házenkářské reprezentace Filip Jícha se na mistrovství světa v Kataru poprvé naplno připravoval s týmem. Dvaatřicetiletý lídr mužstva, který se zotavil z nemoci, dnes vpodvečer v Dauhá trénoval se spoluhráči před úterním zápasem s Egyptem a na hřišti zvládl celý hodinový program.



Jícha od příletu do Dauhá bojoval se střevní virózou a musel kvůli tomu vynechat úvodní dva duely s Francií a Švédskem. Od neděle se už ale cítí lépe a věří, že bude moci nastoupit v úterním utkání proti Egyptu. "Zvládl celý dnešní trénink," řekl ČTK manažer reprezentace Karel Nocar.

Češi se dnes odpoledne poprvé vyrazili podívat do hostitelského města. Z mrakodrapové části, kde bydlí, se vydali na tržiště ve staré části Dauhá. "Kvůli dopravní zácpě jsme měli jen asi hodinku čas. Sedli jsme si na kafe, abychom přišli na jiné myšlenky a vypadli ze stereotypu přesunů mezi halou a hotelem. Nebyli s námi trenéři, kteří připravovali video analýzu egyptského týmu," uvedl Nocar.

Žádné suvenýry ale hráči nenakoupili. "V tomhle čase byla většina obchodů zavřená. Byla tam nějaká zvířata, ale nikdo nic nekoupil," řekl s úsměvem Nocar. Reprezentanty nejvíc překvapilo, že trh, který připomíná arabské tradice, byl vybudovaný teprve nedávno. "Kluci se podivovali, že nový trh vypadá jako starý," dodal Nocar.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 1 (čtvrtfinále)
Články odjinud


Články odjinud