15. února 2014 • 04:40

VIDEOROZBOR: Švýcarům chybí vyčůranost, tu máme my, říká Bednář

Autor: tej, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká hokejová reprezentace vstoupila do olympijských her v Soči jednou porážkou se Švédy (2:4) a výhrou nad Lotyši (4:2). Další soupeř ovšem nebude zrovna outsiderem. Švýcaři loni vybojovali stříbro na mistrovství světa a ukázali své kvality. "Nevěřím tomu, že se Švýcarům podaří zopakovat loňský rok," nechal se ale slyšet Jaroslav Bednář, který se pro iSport.cz postaral o rozbor švýcarské hry.



Duel Švýcarsko - Česko ONLINE od 18.00 zde:

MATCH OVERVIEW LEGACY
15. 2. • 18:00
Švýcarsko
Švýcarsko
1:0
ONLINE
15. února
18:00
Česká republika
Česká republika
Góly

Domácí: 14:10. Bodenmann

Hosté:

Sestavy

Domácí: Hiller (Berra) – Streit (A), Diaz, Vauclair, Seger (C), Weber, Josi, Blindenbacher – Niederreiter, Plüss (A), Moser – Cunti, Wick, Brunner – Bodenmann, Hollenstein, Romy – Ambühl, Trachsler, Bieber, Gardner. Trenér: Sean Simpson.

Hosté: Pavelec (Salák) – Židlický (A), Šmíd, Gudas, Kaberle, Barinka, Z. Michálek, Rozsíval – Červenka, Plekanec (C), Jágr (A) – M. Michálek, Krejčí, Hemský – Hanzal, Voráček, Erat – Nedvěd, Palát, Frolík, Novotný. Trenér: Alois Hadamczik.

Rozhodčí

Daniel Piechaczek (GER), Kevin Pollock (CAN) – Brad Kovachik (CAN), Chris Woodworth (USA)

Stadion

Ledový palác Bolšoj

Návštěva

10253 diváků

Švýcarskou ligu zná až moc dobře. Slávistický útočník Jaroslav Bednář tam působil tři sezony, během kterých oblékal dres Davosu, Lugana a Bernu. Je proto na místě, aby právě on zhodnotil šance českého hokejového týmu na nadcházející utkání se Švýcarskem.

"To že jim vyšla jedna sezona neznamená, že jsou na tom nejlépe. Bude pro ně o to těžší potvrdit úspěch z loňského mistrovství světa," věří Bednář v úspěch Čechů. "Mají takový buldočí styl, snaží se hodně kopírovat kanadský hokej. Chybí jim však ta chytrost a vyčůranost, kterou máme my."

Bednář věří, že Švýcaři české reprezentaci nezpůsobí větší potíže. "Nemám obavy o to, že bychom se Švýcary měli klopýtnout." Jak hodnotí jejich reprezentaci a co ta naše musí splnit, aby vyhrála? Podívejte se na video, kde rozebírá styl hry obou celků.

Jaroslav Bednář - taktika proti Švýcarům
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud