10. října 2011 • 15:07

Bauerův nástupce Jakš se ženil, je z něj Kreuzigerův švagr

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Běžec na lyžích Martin Jakš vstoupil v sobotu do svazku manželského. Druhý nejlepší český běžec uplynulé sezony si vzal Helenu Kreuzigerovou, sestru cyklisty Romana Kreuzigra, s kterou už dva roky žije v šumavských Prášilech.



"Všechno jsme sjednali narychlo, protože jindy bychom se takhle komplet všichni asi těžko sešli. Nic jiného v tom nebylo. A zvládli jsme to, bylo to pěkné," řekl webu czech-ski.com novomanžel, který využil ke svatbě volný týden mezi tréninkovými kempy na ledovci Dachsteinu.

Obřad se uskutečnil na hradu Kašperku, hostina a večírek na Horské Kvildě. Tam už ležel sníh. "My i hosté jsme byli moc spokojeni," řekl Jakš.

Mezi svatebními hosty nechyběla cyklistická skupina rodiny Kreuzigrů a téměř celý reprezentační tým běžců. Ten na druhý den ráno společně odcestoval na soustředění do Ramsau. Martin Koukal, nyní člen dálkového týmu Spinfit Ramsau, se zastavil zase cestou ze soustředění.

"A jestli mi to pomůže s formou do sezony? To se uvidí. Pro tým to bylo určitě zpestření a snad i povzbuzení. Pokud bude všechno pokračovat, jak má, mělo by to jít slušně," usmál se pětadvacetiletý lyžař.

Martin Jakš se stal švagrem Romana Kreuzigera, vzal si jeho sestru Helenu
Martin Jakš se stal švagrem Romana Kreuzigera, vzal si jeho sestru Helenu

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud