31. prosince 2013 • 04:35

Štěpánek s Berdychem jako Bodie a Doyle, Gudas jako Dexter

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

SPORTOVCI V SERIÁLECH | První si musel všechno vydřít, okouzluje vtipem a nadhledem, v jedné epizodě se už už zdálo, že ho zkrotí svatba. Druhý má přísnější pohled, je sarkastičtější, odmala se pohybuje po celém světě, vybraně se obléká a ženy po něm šílí. Doyle a Bodie. Radek Štěpánek a Tomáš Berdych. Jak by se vám líbili jako profesionálové z CI5 pod velením majora Cowleyho? Srovnejte je s dalšími sportovci, které Sport Magazín nasadil do známých seriálů.



VE JMÉNU VLASTI

Vitalij Kličko jako Nicholas Brody

Jde mu o vlast, nebo pomáhá cizím zájmům? Tak dlouho cestoval po světě, určitě načuchnul Západem. A teď, když se postavil do čela protestů proti prezidentu Janukovyčovi, by mu mělo jít o blaho Ukrajiny? Kdepak, je podezřelý stejně jako Nicholas Brody v seriálu!

HomelandFoto Sport Magazín

Julija Tymošenková jako Carrie Mathisonová

Ta podoba s agentkou Carrie Mathisonovou je zřejmá. Vlivná blondýna je na Kličkově straně. Nebo není? A není fakt lepší ji mít radši pod zámkem?

HomelandFoto Sport Magazín

ZTRACENÍ

Sami. Zmatení. Proti všem i proti sobě.

LostFoto Sport Magazín

Pro větší rozlišení rozklikněte

LostFoto Sport Magazín

DEXTER

Radko Gudas jako Dexter Morgan

Dexter jde po těch, kteří provedli hanebnost. Český hokejista Radko Gudas z Tampy se chová taky tak. Snad to ukáže i na olympiádě. A nemusí hned zabíjet...

DexterFoto Sport Magazín

XENA

Serena Williamsová jako Xena

Ty dvě mají stejný vkus i mravy. Nehrála Serena Williamsová v šatech od Xeny náhodou i na US Open?

Serena Williamsová / XenaFoto Sport Magazín

TEORIE VELKÉHO TŘESKU

Mimořádná čtyřka, vymykající se běžnému chápání. V tenise i ve vědě.

Rafael Nadal jako Rajesh Koothrappali

Havraní vlasy, roztomilý přízvuk, neobyčejná plachost, ale taky vytrvalost a mocné přívaly energie. Oslňuje doktorátem z fyzičky, s ženami neumí komunikovat bez požití omamných látek. Na Sheldonův soud, že žádné zvíře nedokáže překonat relativní bojovou sílu armády mravenců, suše namítl: „Možná, ale tygra nemůžeš zapálit pod lupou.“

Roger Federer jako Leonard Hofstadter

Jednoznačně nejschopnější v kontaktu s dámami, svou „Penny“ přivedl dokonce před oltář. Zdánlivě klidný, v porovnání s parťáky má bývalý Superman slabší zrak. V Hvězdných válkách získal věhlas díky úderům s laserovou přesností. Jeho úspěchy všem připadají logické, jen Sheldon je neustále shazuje.

Big Bang TheoryFoto Sport Magazín

Novak Djokovič jako Sheldon Cooper

Bazinga! Na vlastní trefné fóry je náležitě pyšný. Posedlý pořádkem, s extrémně propracovanými zásadami včetně jídelníčku, o čemž svědčí koktejly z hrachového koncentrátu, máslo z kešu ořechů, ranní sklenka vlažné vody a dvě lžičky manukového medu. Speciálním přístrojem si měří hladinu stresu. Úzkostlivě se bojí přenosu chorob: „Vzduchové osušovače rukou jsou inkubátory a chrliči bakterií. Bylo by hygieničtější, kdyby tam stál morem nakažený gibon a okýchal mi ruce do sucha."

Andy Murray jako Howard Wolowitz

Život mu komplikuje matka, kterou věčně slyší za zády. V těle má jen tři procenta tuku, holky balí neurvale. V této oblasti uplatňuje Wolowitzův koefi cient: „Touha po nás krát stres na druhou. Když dosadím čísla, co mám, dostaneme asi 5812 potenciálních partnerek pro sex v okruhu 40 mil. Nejdřív počkáme, až právníci a fotbalisti oslabí stádo, a pak se vrhneme na slabé, staré a nemocné.“

Teorie velkého třeskuFoto Sport Magazín

HRA O TRŮNY

Franck Ribéry jako Tyrion Lannister

RibéryFoto Sport Magazín

Chrabrý rytíř Franck Ribéry si stejně jako Tyrion Lannister připadá osamělý. Vnímá nedůvěru fotbalového světa v boji o trůn Zlatého míče, skoro až opovržení vůči nedokonalé postavě ve srovnání s lordem Ronaldem z madridské Jihozemě. Za znetvořenou tváří se však skrývá důvtip a odvaha. Na rozdíl od seriálové postavy si získal respekt i ve své bavorské rodině, aktuálně nejmocnějším rodu z Králova přístaviště.

Hra o trůnyFoto Sport Magazín

JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU

Patrik Eliáš a Petra Eliáš-Voláková jsou jak Marshall a Lily – vyhlášený pár. To playboy Jiří Tlustý (Barnie) teď randí s Innou Puhajkovou (Robin – koneckonců taky dělá v televizi), se kterou byl dřív romantik Jaromír Jágr (Ted). Otázka z názvu zatím zůstává nezodpovězena: Jak potkal matku svých dětí?

How I Met Your MotherFoto Sport Magazín

How I Met Your MotherFoto Sport Magazín

DR. HOUSE

Pavel Kolář jako Gregory House

Nemá tak démonický výraz. Neutře každého jedovatou průpovídkou. Nechodí o holi. Ale jinak je docent Kolář úplný doktor. I když ostátní z oboru tápou, on vyléčí každého.

Kolář jako Dr.HouseFoto Sport Magazín

Dr.HouseFoto Sport Magazín

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud