20. září 2017 • 13:50

Trojboj herce Hampla: odehraje Sudího, nastoupí na hřiště a ještě z něj bude biatlonista

Autor: ija
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Známí sportovci, ale také umělci vystoupí v sobotu v rámci Prague Sport Games v pražské Stromovce. Herec Ladislav Hampl si hodlá střihnout dokonce trojboj. V areálu sportovního centra Olymp odehraje monodrama Sudí, nastoupí do fotbalového zápasu osobností za Real Top Praha a hodlá si vyzkoušet také běžecký biatlon.



Hru Sudí, kterou Ladislav Hampl plánuje v budoucnu přesunout z divadelních prken na fotbalový stadion, si herec známý i ze seriálu Okresní přebor tentokrát vyzkouší odehrát pod širým nebem. V rámci festivalu sportu Prague Sport Games v Praze ve Stromovce se představí i v roli fotbalisty, nastoupí za Real Top Praha, tým osobností z kultury a sportu, jehož členy jsou například Jakub Štáfek alias Július „Lavi“ Lavický, Jan Rajnoch , Luboš Kozel, Robert Záruba , Leoš Noha a další.  

Nadšený fanoušek fotbalového Liberce Hampl ale kromě fotbalu zvládá i další sporty. „Jsem hlavně na ty míčové, ale neleknu se ani kola a běžek. Po operaci kolena už nemůžu na sjezdovky, a tak jezdím na snowboardu,“ vypočítal muž, jehož sportovním vzorem je fotbalový pracant Pavel Nedvěd. „Ale líbí se mi i biatlonisti. Proto si na Olympu rád zkusím taky biatlon. Jsem rád, že tam můžu být,“ řekl Hampl. Běžecký biatlon je velkým lákadlem. Taje střelby při něm rád vysvětlí první český biatlonista, který získal olympijskou medaili, majitel bronzu ze Soči Jaroslav Soukup.

Akce určená pro amatérské sportovce každého věku se koná v sobotu 23. září od 9 hodin v pražské Stromovce. Sportovní nadšenci mohou poměřit své síly v různých disciplínách. „Rád bych všechny pozval na atletický ovál. Zájemcům rád postavím i nějaké překážky,“ slíbil překážkář Petr Svoboda.

PRAGUE SPORT GAMES nabídnou fotbal, atletický čtyřboj, streetball, beachvolejbal, tenis, volejbal, badminton, pinpong, nohejbal a pétanque. Návštěvníci se můžou těšit na bohatý doplňkový program jako slackline, golf, trampolíny, fotbalové šipky, horolezeckou stěnu, bobový trenažer, veslování, paddleboard, lukostřelbu a mnoho dalšího. Velkým lákadlem budou workshopy s profesionálními sportovci (například s dálkařem Radkem Juškou) nebo konzultace s fyzioterapeuty.  

PRAGUE SPORT GAMES bude moderovat Jaromír Bosák , vstup do areálu je zdarma.

Více informací o sportovním festivalu PRAGUE SPORT GAMES a možnost registrovat se do soutěžních turnajů a disciplín najdete na webových stránkách www.praguesportgames.cz

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud