25. července 2011 • 15:08

Rosol stoupá žebříčkem, tento týden bojuje sám

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenista Lukáš Rosol zlepšil své dosavadní maximum o pět míst a ve světovém žebříčku je již šestašedesátý. V tomto týdnu je jediným českým zástupcem, který se představí na okruhu ATP.



Konkrétně na antuce ve švýcarském Gstaadu. Na turnaji, který je specifický nejen pro svou nadmořskou výšku, kde se zápasy hrají (kurty jsou položeny vysoko v Alpách), ale také proto, že se zde v minulosti dařilo Jiřímu Novákovi (vítěz z let 2001, 2003).

Uvidíme jak se zde bude dařit Rosolovi, kterého v úterý v prvním kole čeká Francouz J. Benneteaue.

Mezi další favority turnaje určitě patří i Rosolův poslední přemožitel z Hamburku a obhájce titulu Španěl Almagro, jeho krajan F. Lopéz či Rus Južnyj nebo domácí Wawrinka.

Další turnaj ATP na antuce se hraje v chorvatském Umagu, kde mezi největší aspiranty na titul budou určitě patřit nejvýše nasazený Argentinec Chela, Španěl J. C. Ferrero nebo domácí Ljubičič.

Třetím turnajem ATP v tomto týdnu je ten betonový v Los Angeles, kde pokračuje dlouhá šňůra na tomto povrchu, která bude zakončena srpnovým US Open.

Mezi největší favority patří Američan Fish, který je nasazeným číslem jedna nebo Argentinec Del Potro jako turnajová dvojka.

Svatební den Denisy a Lukáše Rosolových. Sportovní pár se po třech letech manželství rozpadá
Svatební den Denisy a Lukáše Rosolových. Sportovní pár se po třech letech manželství rozpadá

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud