26. května 2014 • 21:35

Karolína Plíšková: Výkon? Nic moc, ale za výhru jsem šťastná

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z PAŘÍŽE | V sobotu hrála finále singlu i deblu na turnaji v Norimberku. Pak Karolína Plíšková sedla s tátou do auta a vydali se směr Paříž, kam dorazili v neděli v půl páté ráno. „Naštěstí máme velké auto. Táta to odřídil a já spala,“ popisovala.



V pondělí už se musela ohánět na kurtu proti domácí Francouzce Mathilde Johanssonové. Přibalili německou formu do kufru? „No s výkonem moc spokojená nejsem,“ oponovala dvaadvacetiletá Češka. Ale výsledek 6:1, 7:6 (5) ji potěšil. „Za ten jsem moc šťastná, zvlášť když to bylo ve dvou setech,“ zaradovala se 53. tenistka žebříčku.

Díky triumfu na French Open, kde do včerejška nevyhrála zápas, by se poprvé v kariéře měla posunout mezi top 50 hráček světa. „To byl jeden z mých cílů,“ přiznala tenistka, jež si letos zahrála i finále v Pattaye a semifinále v Kuala Lumpuru.

Jejím větším cílem je však konečně zvítězit alespoň ve dvou grandslamových zápasech za sebou. Aby to dokázala, musí ve středu přemoct světovou trojku Agnieszku Radwaňskou.

„Hratelná je, ale musím předvést trochu jinej level než dneska,“ podotkla Plíšková, která se minulý týden v Norimberku vytáhla i na devátou tenistku žebříčku Angelique Kerberovou. Repete proti hráčce z první desítky by přišlo v hod.



Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud