19. ledna 2015 • 13:53

Sledujte Australian Open živě na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tady první sportovní vrchol roku! V Melbourne začal 103. ročník Australian Open, který můžete sledovat od začátku až po finále v přímých přenosech na TV Tipsport! Obhájí Tomáš Berdych semifinále? Napraví Petra Kvitová propadák z loňského turnaje? Sledujte souboje tenisové špičky u Tipsportu!



Do Melbourne se vrací světová špička i s uzdraveným Rafaelem Nadalem a taky s obhájcem titulu v mužském turnaji, Stanem Wawrinkou. Nechybí ani loňský semifinalista Tomáš Berdych, který chce určitě svůj výsledek minimálně zopakovat. Ženský turnaj pozná stoprocentně novou vítězku, protože Li Na ukončila kariéru, a uvolnila tak trůn třeba i pro Petru Kvitovou. Ta má ostatně po loňském kolapsu sobě i fanouškům co vracet. Bitvy českých i světových hvězd si od 19. ledna do 1. února vychutnejte v přímých přenosech na TV Tipsport, největší online sportovní televizi!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a rovnou sledujte v akci Djokoviče, Nadala či Berdycha. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Články odjinud


Články odjinud