18. října 2015 • 15:10

Deblový pár Hlaváčková, Hradecká se na Turnaj mistryň nedostal

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou se nedostaly na Turnaj mistryň do Singapuru pro nejlepších osm tenistek a deblových párů sezony. České dvojici by nepomohl ani titul z turnaje v Linci, o který navíc neúspěšně bojovaly proti Američankám Raquel Kopsové-Jonesové s Abigail Spearsovou, jež zabraly poslední volné místo.



Podle webu WTA stačilo Kopsové se Spearsovou postoupit v Linci do finále, na prestižním Turnaji mistryň si zahrají druhým rokem za sebou. Letos už získaly tituly v Dauhá a v Nottinghamu.

Český tenis bude ve čtyřhře v Singapuru od 25. října reprezentovat Lucie Šafářová s americkou spoluhráčkou Bethanií Mattekovou-Sandsovou, v singlu pak minimálně Petra Kvitová. Šafářová má rovněž šanci, v Moskvě o ni bude v příštím týdnu hrát i Karolína Plíšková.

Zbývající kvalifikované deblové páry tvoří Hingisová s Mirzaovou (Švýc./Indie), Makarovová s Vesninovou (Rus.), Dellacquaová se Švedovovou (Austr./Kaz.), Babosová s Mladenovicovou (Maď./Fr.), Garciaová se Srebotnikovou (Fr./Slovin.) a Chan Hao-Ching s Chan Yung-Jan (Tchaj-wan). Hlaváčková s Hradeckou by měly být prvními náhradnicemi.

Dvouhra - finále:

Pavljučenkovová (7-Rus.) - Friedsamová (Něm.) 6:4, 6:3.

Čtyřhra - finále:

Kopsová-Jonesová, Spearsová (1-USA) - Hlaváčková, Hradecká (2-ČR) 6:3, 7:5.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud