Jan Podroužek
20. srpna 2021 • 14:08

Emoce a hádka Kuchty s trenéry. Pročistí se ve Slavii vzduch?

Vstoupit do diskuse
110
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Střet názorů, emoce, ve fotbale se to stává. Už na trávníku po konečném hvizdu, ale pak i v kabině po utkání s Legií vyjel útočník Jan Kuchta na členy trenérského týmu Jindřicha Trpišovského. Důvodem měla být kumulovaná frustrace 24letého hráče. Nejlepší střelec ligy, jemuž Slavia neumožnila přestup do Anglie, zvýšení konkurence příchodem Ivana Schranze a Michaela Krmenčíka…



Po vyřazení ze třetího předkola Ligy mistrů proti Ferencvárosi nemá Slavia ideálně rozehrané ani play off Evropské ligy. Nad Legií měla herní převahu, ale zase z ní nevytěžila lepší výsledek, tentokrát jen remizovala 2:2.

Odveta ve Varšavě příští čtvrtek bude echt náročná, mužstvu hrozí propad z bojů o Ligu mistrů až do třetí evropské úrovně, do Konferenční ligy.

Tahle nelichotivá situace má své vyústění. Zprávu přinesl jako první šéfreportér webu Seznam Zprávy Luděk Mádl.

Nejhůř to nesl útočník Jan Kuchta, jenž ještě na hřišti hned po závěrečném hvizdu vyběhl směrem k vlastní lavičce a zplna hrdla křičel a gestikuloval k trenérům.

PRVNÍ DOJEM: Co se děje s Kolářem? Další marná dřina pro Slavii
Video se připravuje ...

Rozvášněná diskuze se měla přenést i do útrob Edenu, ještě v kabině prý Kuchta vyčítal kolegiu Jindřicha Trpišovského své nenasazení od první minuty. Ve 24letém útočníkovi se ale podle všeho nahromadila frustrace z více důvodů.

Kuchta měl jednou nohou namířeno do druholigového anglického Stoke, přestup ale zastavila Slavia kvůli slabé nabídce. Podle zahraničních médií šlo o milion eur.

A do toho, jako nejlepší střelec minulé sezony společně se sparťanem Adamem Hložkem, nesl poměrně nelibě následné zvýšení konkurence na svém postu po příchodu Michaela Krmenčíka. Už na začátku přestupního období přitom přišel z Jablonce univerzálnější Ivan Schranz.

Jan Kuchta v zápase proti Legii Varšava
Jan Kuchta v zápase proti Legii Varšava

Hádku mezi trenéry a Kuchtou si vzalo na starost klubové vedení v čele s předsedou představenstva Jaroslavem Tvrdíkem. Podle zdrojů Sportu ale nemá mít hráčův výlev zásadní dohru.

Mnohem citlivější je pro Slavii téma odvety play off Evropské ligy. Propadu až do Konferenční ligy se chce mužstvo uchránit.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Trpišovský: Chceme vrátit Kolářovi sebevědomí. Mandous vypadá lépe, než jsme si mysleli
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
110

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud