20. srpna 2021 • 12:20

Pekhart se před Slavií zranil, pak slavil gól s náhradou. Přijde i o odvetu?

Autor: ČTK, pav, apr
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Legie Varšava Tomáš Pekhart přišel na poslední chvíli o start v úvodním zápase 4. předkola Evropské ligy na Slavii (2:2) kvůli nešťastnému zranění od spoluhráče. Levý obránce Filip Mladenovič mu při rozcvičce před utkáním v Edenu šlápl na nohu a trenér Czeslaw Michniewicz musel těsně před výkopem udělat změnu v základní sestavě. Výsledkem celého incidentu je výron v kotníku. Podle trenéra polského šampiona Czeslawa Michniewicze je jeho start v domácí odvetě za týden nejistý.



Pekhart figuroval v zahajovací jedenáctce a mohl si zahrát v Edenu proti klubu, kde vyrostl. Nakonec jej ale v sestavě nahradil Mahir Emreli. Ten pak dal úvodní gól zápasu a šel jej oslavit právě za Pekhartem.

„Bylo to nešťastné zranění těsně před zápasem. Tomášovi šlápl na nohu Mladenovič. I když byl Mladenovič sám celý zakrvácený, mohl hrát. Tomáš nikoliv,“ řekl při on-line tiskové konferenci Michniewicz.

Jeho svěřenci uhráli v Praze před domácí odvetou v příštím týdnu remízu 2:2. Zda do ní český útočník bude moci zasáhnout, jisté není. „Tomáš má problém poté, co nešťastně uklouzl přes Mladenovu nohu. Podvrtnul si kotník. Nevím, zda bude k dispozici do čtvrteční odvety,“ citoval klubový web Michniewicze.

Před utkáním Legii kvůli zranění vypadl také záložník Bartosz Slisz a během duelu odstoupil další středopolař Kasper Skibicki.

PRVNÍ DOJEM: Co se děje s Kolářem? Další marná dřina pro Slavii
Video se připravuje ...

Legia Varšava Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud