12. července 2015 • 09:43

VIDEO: Zidane pořád umí! Společně se synem bavil na futsale

Autor: pro
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Užívá si spokojeného důchodu. Ale dejte mu míč k noze, a budou se dít věci! Zinedine Zidane si s ním pořád rozumí. A to dokonale. Naposledy o tom všechny přesvědčil na futsalovém utkání v Dubaji. Nejdříve připravil krásnou přihrávku pro syna Enza, a pak skóroval sám. 



Má to pořád v noze, říkali si fanoušci na tribunách. Legendární Francouz nejdříve připravil gólovou pochoutku pro syna Enza, který výzvu přijal, a pak elegantně zakončil. Je vidět, že mladý "Zizou", který hraje za rezervu Realu, po otcovi něco zdědil. Pak si vzal hlavní slovo slavný táta. Vystihl špatnou přihrávku, obehrál soupeřova brankáře a do odkryté branky zavěsil. Z celé exhibice tak udělal vlastní show.

VIDEO: Podívejte se na záběry z utkání

Při pohledu na video se nechce věřit, že šlachovitý Zidane ukončil kariéru už v roce 2006. Právě v posledním utkání kariéry dostal červenou kartu za udeření hlavou do Marca Materazziho. Od tohoto legendárního vyloučení uplynulo ve čtvrtek přesně devět let. Na fotbalového Maestra se ale bude vždycky vzpomínat kvůli jeho hráčskému umění. Teď to znovu prokázal.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud