Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Beckerova exmanželka Lilly otevřeně: Promluvila o sexu i lásce k ženám!

Autor: frk

Před třemi roky se po třinácti letech rozvedla se slavným manželem a tenistou Borisem Beckerem (53) a od té doby marně hledá svého prince. Lilly Beckerová (44) si tím ale hlavu neláme. Stále má figuru jako lusk a o nápadníky určitě nemá nouzi. A i kdyby, krásná dáma si dokáže poradit jinak.

Sama to koneckonců potvrdila na Instagramu, kde se jí jeden z odvážlivců zeptal, zda by se bránila sexu se ženou. Rozhodně u ní nejde o absurdní představu. „Jsme krásná stvoření s hlubokou duší. Samozřejmě,“ odpověděla maminka syna Amadea.

Později pro web Kronen Zeitung dodala: „Miluju ženy a není to žádné tabu. Pro mě to je normální,“ vysvětlila. „Ženy jsou mnohem milující a okouzlující. Jasně, líbají jako muži, ale jsou křehčí. Ano, řekla bych že žena se ženou se může mít lépe,“ uzavřela.

Chlapi u ní ale stále mají přednost. Jak si představuje toho dokonalého? „Čestný, věrný, měl by milovat moji duši a dělat se mnou nesmysly. Bavit mě a mít se mnou vášnivý sex. Jsem připravena. Prostě mě pozvi ven,“ dodala s úsměvem.

Tak jednoduché to asi nebude…

Půvabná exmanželka Borise Beckera Lilly se za svojě tělo rozhodně nemusí stydět
Půvabná exmanželka Borise Beckera Lilly se za svojě tělo rozhodně nemusí stydět