Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hvězdy ligy u moře: Partnerky ukázaly luxusní opálené postavy!

Autor: zal
  • Čeští fotbalisté vyrazili na dovolenu do Dubaje.

    Na Euro nejedou, ale smutnit nemusí. Aspoň si užijí konečně pořádnou dovolenou. Poslední hvizd za ligovou sezonou dal fotbalistům a jejich krásným partnerkám křídla. A na nich odletěli hlavně do Dubaje a okolí. 

  • David Limberský (37) s manželkou Lenkou (37)

    Dubaj (Spojené arabské emiráty)

    Mají šest dní jen pro sebe. Na tak dlouho opustili brzy roční dceru Lilienku, o kterou se stará sestra Lenky. „Jsou to jediné dny v roce, kdy můžeme mít romantiku ve dvou. První a také poslední. Manžel nemá za rok jiné volno, aby si odpočinul,“ vysvětlovala paní Limberská všem, kteří se po jejich pokladu sháněli.

    Z obránce Plzně se pod slavným hotelem v tvaru plachetnice Burdž Al-Arab stal fotograf a Lenku zachytil v mnoha titěrných plavkách různých tvarů a barev. „David je šikovnej, ale strašně u toho zuří,“ prozradila Lenka ze zákulisí.

    David Limberský s manželkou Lenkou slaví výročí na dovolené v exotické Dubaji.Foto Instagram

  • Ondřej Lingr (22) s přítelkyní Lucií (21)

    Dubaj (Spojené arabské emiráty)

    Zamilovaný pár se ubytoval pod hotelem Burdž Al-Arab a slávista Ondra tak může sousedovi z Plzně Davidu Limberskému ke snídani, obědu i večeři předhazovat, jak si v uplynulé sezoně Viktorku povodili.

    Sešívaní ji totiž porazili ve všech třech zápasech včetně poháru a ještě po květnové výhře 5:1 slavili titul. S přítelkyní Luckou, se kterou se seznámil ještě před loňským příchodem do Prahy, ale už stihli pojezdit na vodních skútrech i navštívit mrakodrap Burdž Chalífa a zpívající fontánu před ním.

    Ondřej Lingr si užívá s přítelkyní Lucií.Foto Instagram

  • Michal Sáček (24) s přítelkyní Nikou (29)

    Dubaj (Spojené arabské emiráty)

    Plachetnici nechali opodál a usadili se na sousední palmě. Záložník Sparty se svou slovenskou láskou obydleli hotel na ostrově Palm Jumeirah, který byl do moře vysypán právě do tvaru palmy.

    Jelikož teploměry v Dubaji právě ukazují až 43 stupňů, místo rozhicované pláže vzali zavděk hotelovým bazénem. A tipnete si, jakou místní lokaci Nika pojmenovala: „Najkrásnejšie miesto.“ Byla to místní pověstná fontána, ke které s Michalem vyrazili, až když slunce zašlo a dalo se vzdálit od plovárny.

    Michal Sáček s přítelkyní Nikou.Foto Instagram

  • Jakub Řezníček (33) s manželkou Michaelou (30)

    Marjan Island (Spojené arabské emiráty)

    I Řezníčkovi zvolili pro dovolenou v koronavirové době dobře dostupné Emiráty. Nesáhli však přímo po Dubaji, ale vybrali resort na umělém poloostrově Marjan, který je asi 80 kilometrů od letiště.

    Jakub si tam bude snažit vyčistit hlavu od fotbalu, protože na uplynulou sezonu by asi nejradši zapomněl. Zatímco loni bojoval o krále střelců, tentokrát dal i kvůli zranění jen jeden gól. Za Teplice nastoupil naposled v březnu a další zápasy už nepřidá, protože mu klub neprodlouží smlouvu.

    Jakub Řezníček s manželkou Michaelou.Foto Instagram

  • Libor Kozák (32) s přítelkyní Samirou

    Montecatini Terme (Itálie)

    Méně obvyklou destinaci pro letní relax vybral Libor Kozák, který se po ukončení smlouvy před týdnem rozloučil se Spartou. Se svou kráskou odjel do toskánských lázní Montecatini Terme.

    Vzhledem k tomu, že v Itálii odkopal sedm sezon, určitě to nebyl krok do neznáma. Ve vile s bazénem nad městem kromě odpočinku tráví čas posilováním. Že by i přes častá zranění nechtěl končit kariéru?

    Krásná přítelkyně Libora Kozáka.Foto Instagram

  • David Limberský s manželkou Lenkou slaví výročí na dovolené v exotické Dubaji.
    David Limberský s manželkou Lenkou slaví výročí na dovolené v exotické Dubaji.

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###