Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Manželka Schumachera v novém dokumentu: V slzách popsala, jak o něj pečují!

Autor: ptr

Bolest, slzy, ale také nehynoucí láska a odhodlání! Nový dokument o sedminásobném mistru světa Michaelu Schumacherovi (52) je plný emocí. Jeho oddaná manželka Corinna (52) v něm popsala jejich jedinečný vztah a také péči, kterou po nehodě celá rodina legendárnímu pilotovi věnuje.

 

Pro okolní svět byl Schumacher tím sebevědomým a ledově klidným neporazitelným závodníkem. Sedminásobný mistr světa je ale v soukromí zcela jiný. Pravý gentleman a muž, který by pro svou rodinu udělal cokoliv. Zároveň se ale uměl pobavit a nic nemiloval více, než povedenou párty s přáteli a rodinou.  

Právě rozdíl mezi koncentrovaným pilotem a uvolněným tátou byl zřejmě nejpatrnější. Jeho oblíbenou kratochvílí bylo házet své přátele z legrace do bazénu.

„Je to jednoduše ten nejmilejší člověk, jakého jsem kdy poznala,“ vyznala se Corinna, s níž má dvě děti, syna Micka, který kráčí v otcových stopách a závodí v seriálu Formule 1, a dceru Ginu-Mariu. Manželé jsou už 26 let, ale posledních téměř osm je pro Corinnu těžkou zkouškou.

V čerstvě zveřejněném dokumentu se po dlouhém mlčení vyznala ze svých pocitů a i přes svou statečnost se neubránila slzám „Bez ohledu na to, co přijde, uděláme vše, co bude v našich silách. Snažíme se dělat všechno možné, aby se Michael cítil lépe a pohodlně. A aby vnímal, že mu je naše rodina stále nablízku,“ popsala přístup svůj i dětí v nelehké situaci.

Legendární pilot F1 Michael Schumacher měl v milované ženě Corinně vždycky maximální oporu, což platí i po jeho fatálním zranění ze zimy 2013
Legendární pilot F1 Michael Schumacher měl v milované ženě Corinně vždycky maximální oporu, což platí i po jeho fatálním zranění ze zimy 2013

Svěřila se také, co jí od počátku na její lásce imponovalo. Byly to drobnosti, které Michael neustále dělal. Například když jí po večeři s láskou pomáhal s nádobím. „A ano, samozřejmě byl velmi zábavný a to mě zaujalo,“ dodala. „Zamilovala jsem se jednoduše proto, že je to fantastická osobnost. Prostě jsem cítila, že je stvořený pro mě. Nikdy jsem nepřemýšlela nad tím, že je vynikající jezdec. To jsem na začátku kariéry nemohla tušit. Nikdo to nemohl vědět,“ uzavřela tuto část.

Svou lásku potvrzovala už během Michaelovy kariéry. Před narozením dětí s ním jezdila na všechny závody „Ať to bylo v autobuse nebo někde v zákulisí, vždycky jsem byla s ním. Společný čas jsme si užívali. Byla to podpora. Jen aby věděl, že na to není sám,“ popsala, jak se přizpůsobovala rozvrhu své lásky. „Jednu noc v Suzuce mi došlo, že neusnu. Strávila jsem tak půl noci na toaletě četbou knížky, jen abych ho nevzbudila a dobře se vyspal,“ vzpomněla také jednu příhodu o snaze vytvořit Michaelovi ideální zázemí.

O její nehynoucí lásce mluví i to, s jakou hrdostí o svém muži stále mluví. Legendární pilot se málokomu otevřel a jen pár lidí ho skutečně dobře zná. „Je velmi opatrný. Vždy trvalo nějaký čas, než byl přesvědčen, že dotyčného zná a může mu věřit. Ale když se otevřel, tak na sto procent,“ vysvětlila.

Ozřejmila také, proč nechce o manželově stavu mluvit podrobněji. „Michael nás vždy ochraňoval. Teď ochraňujeme my jeho. Soukromí je soukromí. Je pro mne extrémně důležité, aby si mohl užívat svůj soukromý život, jak jen to v současnosti lze,“ dodala věrná manželka.