Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Definitivní rozchod se sexy manželkou? Fotbalová hvězda byla opět nevěrná!

Autor: ptr

Zdálo se, že neuvěřitelný příběh bude mít šťastný konec a rodina bude opět pohromadě, ale vše je opět jinak. Argentinský kanonýr Mauro Icardi (28) se údajně opět spustil a to už byla pro jeho ženu Wandu (34) ta úplně poslední kapka. Svého manžela prý nadobro opustila.

Útočník pařížského velkolubu se sice snažil vyžehlit všechny svoje zálety, ale zřejmě s nimi zapomněl přestat. To byl ovšem hlavní požadavek jeho sličné manželky. A tak, když mu opět přišla na další pletky s argentinskou herečkou Chinou Suárezovou, pohár trpělivosti přetekl.

Sundala snubní prsten, sbalila si svá zavazadla a společně s dětmi opustila francouzskou metropoli. Vrátila se do svého oblíbeného Milána, kde Mauro působil v minulosti. Jejich bouřlivý vztah už několik týdnů hýbe světem, ale nyní se zdá, že je definitivní konec, to ostatně potvrdila Wanda španělskému webu marca.com. Argentinský reprezentant si už dokonce radši smazal svůj instagramový účet. U tohoto bouřlivého páru ale člověk nikdy neví. A tak je klidně možné, že se ještě dočkáme pokračování.

Krásná Wanda zřejmě definitivně opustila svého muže Maura Icardiho.
Krásná Wanda zřejmě definitivně opustila svého muže Maura Icardiho.