Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Fenin s manželkou po zápase Barcelony: Brutální napadení a 36 hodin ve vazbě

Autor: ljš, sm

Srazili ho k zemi a kopali do něj hlava nehlava! Fotbalista Martin Fenin (35) se dostal ve Španělsku, kam přijel podpořit svůj bývalý klub Eintracht Frankfurt, do střetu s fanoušky Barcelony, kteří ho brutálně napadli před zraky jeho manželky. Tím ale šílený zážitek bývalého reprezentačního útočníka zdaleka neskončil...

Fenin na svém instagramu zvěřejnil video brutálního útoku, na němž je vidět fanoušek v bílém tričku, pravděpodobně dresu Frankfurtu, kterému vzápětí podkopne nohy jiný muž a další na něj skočí. Ležící oběť pak útočníci ještě udeří a kopou do něj. V pozadí je vidět žena v červené mikině, která se snaží napadení zabránit.

"Bohužel jsem to já a moje žena," napsal Fenin k videu. "Po zápase na Nou Campu jsme byli napadeni a následně na 36 hodin v těch největších sračkách na zemi bez jídla a bez pití uvězněni. Bravo Barca," dodal a připojil ještě překlad do němčiny.. 

Útok a následný zákrok policie se pochopitelně nejvíce podepsal na Feninově manželce Beatě. "Moje žena je na tom fakt špatně, ani já si moc nevyskakuju. Zítra snad ale přiletíme domů," uvedl Fenin pro Blesk.

Zda konflikt ještě nějak pokračoval a proč policie český pár zatkla, zatím není jasné. "Nikdo se nás na nic neptal, nikdo nemluvil anglicky, ani německy," tvrdí Fenin. "Teprve před dvěma hodinami nás skoro po 40 hodinách propustili z vazby. Vyjádřím se k tomu zítra," dodal ještě.

Eintracht Franktfurt, za který český útočník kopal v letech 2008 až 2012, dokázal ve čtvrtek ve čtvrtfinále Evropské ligy vyřadit Barcelonu a je mezi nejlepší čtyřkou znovu po třech letech. Frustraci katalánských fanoušků jistě podpořilo i to, že v hledišti tentokrát neměli zdrcující převahu. Eintracht povzbuzovalo podle televizní stanice ESPN 30 tisíc fanoušků, přestože měl německý klub přidělených jen 5000 vstupenek. Zbytek tak museli získat od neloajálních fanoušků Barcelony.

Bouřlivák Martin Fenin se oženil s krásnou Beatou: Oddával je starosta Novotný!
Video se připravuje ...

Fotbalista Fenin byl s manželkou v Barceloně brutálně napaden. Poté skončili na 36 hodin ve vazbě
Fotbalista Fenin byl s manželkou v Barceloně brutálně napaden. Poté skončili na 36 hodin ve vazbě