Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vietnamské dobrodružství Puskarčíkové: Kulinářská výuka a zážitek z nočního autobusu

Autor: sm

Bývalá biatlonistka Eva Puskarčíková po minulé sezóně pověsila svou kariéru na hřebík a letos tak místo přípravy může svůj čas investovat do cestování. Už během uplynulých měsíců se spolu s přítelem Thomasem Bormolinim vydala za exotikou a ve stejném rytmu pokračuje i nyní. S bývalým italským reprezentantem vyrazili do Vietnamu, kde sbírají jeden zážitek za druhým!

Eva Puskarčíková se od ukončení kariéry rozhodla poznávat svět plnými doušky a spolu s přítelem propadli cestování. Momentálně se nachází ve Vietnamu a bývalá biatlonistka se s fanoušky podělila o několik střípků z cest po této exotické zemi. 

Řada Čechů má Vietnam spojen především se slavnými jarními závitky. Právě těmi pohostila vietnamská průvodkyně Puskarčíkovou s Bormolinim během doby, kterou strávili v jejím domově. Bronzovou medailistku ze Soči to jako velkou milovnici gastronomie nadchlo: „Včera jsme spali u nich doma a měli společnou večeři a snídani. Učila nás jarní závitky, manžel je smažil,“ vyprávěla nadšeně na sociálních sítích Puskarčíková.

Dalším velkým zážitkem pak byla jízda nočním autobusem. Ve Vietnamu si lidé s pravidly hlavu příliš nelámou a tak se na počet míst moc nehrálo. „Tak máme za sebou noc v nočním autobuse. To je zážitek na celý život. Samozřejmě to narvali lidmi i mezi postele na zem. Autobus se skládá ze 3 lajn postelí, jakoby paland nad sebou,“ vyprávěla na sociálních sítích Eva. „Jako svým způsobem bych to na delší cesty klidně zavedla i u nás. Nebolí prdel,“ hlásila bývalá reprezentantka a ukázala prostory, ve kterých noční jízdu zažila.

Ve Vietnamu Puskarčíková se svým italským přítelem nakoukli pod pokliču přípravy pravých jarních závitků
Ve Vietnamu Puskarčíková se svým italským přítelem nakoukli pod pokliču přípravy pravých jarních závitků