Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Překvapení u curlingového páru: Paulovi se stali rodiči!

Autor: sm

Do paměti sportovních fanoušků se nesmazatelně zapsali během loňské olympiády. Od té doby jako kdyby se ale po Zuzaně a Tomáši Paulových skoro slehla zem. Curlingový pár teď ukázal důvod: Novorozeného syna, kterému se na svět chtělo dříve, než rodiče očekávali!

Veselou novinkou v podobě příchodu potomka se Paulovi pochlubili na sociálních sítích. „Konečně jsme s našim Matějem doma,“ napsali novopečení rodiče k fotce malého miminka. Pod příspěvkem se záhy začaly množit gratulace fanoušků.

Informaci o těhotenství sdíleli manželé zhruba přes čtyřmi měsíci. „Na chvíli přerušujeme naší mixed doubles kariéru! Pauzu věnujeme přípravám na začlenění nového člena do týmu. V únoru tu totiž budeme tři,“ prozradil tehdy pár. Chlapeček se tedy evidentně rozhodl na svět přijít dříve, než se předpokládalo.

Manželé Paulovi pobláznili Česko curlingem na loňské ZOH v Pekingu, během které sbírali jeden úspěch za druhým. Fanoušky zaujalo také to, že curlingoví parťáci jsou v soukromém životě manželé. 

„My se dokážeme porafat na ledě, dokážeme se porafat v šatně, ale jakmile opouštíme halu, tak už se bavíme o normálních věcech,“ prozradila tehdy Zuzana v rozhovoru pro Radiožurnál. Vzhledem k tomu, že oba rodiče novorozeného miminka společně sdílí lásku k curlingu, nabízí se otázka, jestli se za pár let mezi reprezentanty v tomto zimním sportu neobjeví právě také syn Matěj.

Curlingový pár se stal rodiči
Curlingový pár se stal rodiči