Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pastrňák smazal fotku s Rusem Ovečkinem, ale Haškovi to nestačí: »Ať řekne proč!«

Autor: Michael Bereň

Chybami se člověk učí. V případě hokejového střelce Davida Pastrňáka (26) je kantorem slavný brankář Dominik Hašek (58).

Útočník Boston Bruins by si za první lekci zasloužil pětku! Na Utkání hvězd NHL v úterý zavzpomínal na Instagramu tablem včetně fotky, kde pózuje s Rusem Alexandrem Ovečkinem (37). Kapitán Washingtonu se těší v zámořské lize úctě navzdory tomu, že slouží k propagandě válečného štváče Vladimira Putina.

Snímek s prezidentem země, která rozpoutala válku na Ukrajině, má pořád jako profilovou na téže sociální síti. »Pasta« přestřelil rovněž. K příspěvku přidal tzv. emotikon bomby. „Snad se poučí,“ doufal legendární »Dominátor«.

Miliony fanoušků

Pastrňák školáckou chybu napravil po veřejné kritice. Hašek by přesto poslal bronzového medailistu a nejlepšího střelce z loňského mistrovství světa ještě na doučování.

Je dobře, že fotku s Ovečkinem smazal, ale zajímal by mě jeho názor. David by měl vysvětlit důvody. Fanoušci, kterých má miliony, si zaslouží, aby se vyjádřil,“ řekl Blesku gólman, který byl spolu s Vladimírem Martincem (73) vyhlášen pardubickým hokejistou století.

Jindy oblíbený »Pasta« fotkou s Ovečkinem namíchl řadu fanoušků. A pořádně to slízl také od Dominika Haška
Jindy oblíbený »Pasta« fotkou s Ovečkinem namíchl řadu fanoušků. A pořádně to slízl také od Dominika Haška