Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Dědictví po Pelém odhaluje rodinné tajemství: Svůj podíl chce i další utajená dcera!

Autor: tad

Do hraní fotbalu dával duši a srdce, stejně vášnivě žil i mimo hřiště. Oficiálně měl Pelé (†82) sedm dětí se čtyřmi ženami, teď se ale o podíl z jeho majetku hlásí další (a dosud utajený) potomek!

Pelé se svými sexuálními eskapádami příliš netajil. „Byl jsem normální mladík, a měl jsem spousty dobrodružství,“ chlubil se. Bujarý život však má následky i dva měsíce po smrti vyhlášeného bonvivána. To když se začal »porcovat medvěd«.

Třetina manželce

Pelé prohrál boj s rakovinou na konci loňského prosince a zanechal po sobě majetek v hodnotě zhruba 355 milionů korun. Podle závěti dostane 30 procent vdova Marcia Aokiová. Třetí Pelého manželce tak připadne majetek v hodnotě tedy 106,5 milionu korun včetně vily v městečku Guaruja.

Zbylý balík (obsahuje další nemovitosti, podíl ve firmě a hotovost) si mají rozdělit potomci trojnásobného mistra světa. Jenomže ze sedmi dílů bude dost možná osm. „Je tu možnost existence další dcery, jejíž uznání bude záviset na testu DNA, který nemohl být kvůli pandemii a Pelého zdravotnímu stavu proveden,“ řekl právník Aokiové Luiz Kignel.

Neznámá »dcera« je z Brazílie a už podnikla právní kroky, aby byla uznána coby Pelého oficiální potomek. Vzorek pro DNA test teď bude muset vedle ní poskytnout jedno ze sedmi dětí míčového kouzelníka.

Pelé po sobě zanechal majetek v hodnotě zhruba 355 milionů korun.
Pelé po sobě zanechal majetek v hodnotě zhruba 355 milionů korun.