Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Divoký rozchod Shakiry a Piquého: Jeho matka zpěvačku fyzicky napadla?!

Autor: sm

Drsnější, než se čekalo? Španělská média přišla s další pikantní informací ohledně rozchodu mezi fotbalistou Gerardem Piquém (36) a jeho dřívější partnerkou Shakirou (46). Nenávist k bývalé tchyni, která je z chování kolumbijské zpěvačky dost zřejmá, měla nejspíš dost krutý spouštěč. Katalánská lékařka se údajně do matky svých vnuků pustila pěstí!

Zanedlouho to bude rok od chvíle, kdy se Gerard Piqué a Shakira rozhodli oficiálně oznámit svůj rozchod. A evidentně odloučení neprobíhalo ani zdaleka tak klidně, jak působilo jejich vyjádření!

Web Latin Post přinesl velice pikantní informace ohledně hádky, která se měla uskutečnit mezi Shakirou a její bývalou tchyní Montserrat Bernabeuovou (60). Na tu měla mít zpěvačka pifku především díky tomu, že pomáhala Piquému krýt jeho nevěru s Clarou Chiou Martiovou (23). Bývalý obránce měl být vzápětí spolu se svými syny svědkem fyzického napadení, ke kterému se Montserrat po výměně názorů uchýlila a udeřila Shakiru pěstí do obličeje. 

Oficiálně sice nikdo z aktérů tuto roztržku nepotvrdil, ale asi by nešlo o nic překvapivého. Už v minulosti se na veřejnosti objevila videa, na kterých bylo zřejmé, že lékařka si při jednání s partnerkou svého syna nebrala servítky.

Slavná hudebnice ale ve svých písních už ledasco ohledně soukromí po boku Piquého prozradila. Propálí v budoucnu podobným způsobem i zacházení své tchyně?

Montserrat se se Shakirou moc nepárala
Montserrat se se Shakirou moc nepárala