Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Shakira nadobro zmizela z Barcelony: »Vyštípal« ji Piquého otec?!

Autor: sm

Shakiřiny dny v Barceloně jsou u konce. Zpěvačka se dojemně rozloučila se svými přáteli na letišti a zřejmě nadobro se odstěhovala i se syny do amerického Miami. Zamýšlený útěk kolumbijské zpěvačky (46) měl údajně urychlit dopis otce Gerarda Piquého (36), který poslal matce svých vnuků ostrý dopis.

Sbohem a šáteček! Do katalánské metropole dorazila před lety kvůli lásce k Gerardovi Piquému, ale ta loni po několika letech vztahu vyprchala. Další setrávní v Barceloně Shakiře proto nedávalo smysl. Během druhého dubnového dne tak i se syny vyrazila na letiště a soukromým letadlem odletěla do destinace, kterou deník El Periodico uvádí jako »neznámou«. 

Nyní je ale zřejmé, že Shakira nadobro Španělsko opustila, o čemž se šuškalo už od počátku letošního roku. Podle deníku ale k brzkému odchodu ze země přispělo drsné psaní Gerardova otce Joana, který je správce společnosti Inversiones BCN Two & Two SL. Na tu je psaná vila, ve které Shakira se svými dětmi dosud bydlela a nachází se v luxusní čtvrti Esplugues de Llobregat.

Zpěvačka údajně 13. března obdržela od Joana Piquého výzvu, aby dům opustila do konce dubna. Hudební diva to ale evidentně stihla s měsíčním náskokem. Podle podcastu Mamarazzis nicméně její kroky rozhodně nevedou do neznáma a údajně vyrazila se i se syny na velikonoční prázdniny do Miami, kde už ale také zůstane a děti Milan (10) a Sasha (8) v Americe po konci svátků nastoupí do školy.

Otázkou tak je, co nyní bude s vilou, kde ještě před pár měsíci žila spokojená rodina. Rozhodne se Piquého rodina nemovitost prodat, nebo se do ní bývalý fotbalový obránce nastěhuje se svou novou láskou Clarou Chiou Martiovou?

Shakira se svými syny na letišti, ze kterého odletěla do Miami
Shakira se svými syny na letišti, ze kterého odletěla do Miami