Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Bývalý fotbalista Radoslav Kunzo (48) je nezvěstný! Pátrá po něm policie

Autor: pl

Chvíle nejistoty a strachu. Přesně to nyní prožívá rodina, kamarádi a bývalí spoluhráči někdejšího slovenského fotbalisty Radoslava Kunza (48). Co se vlastně stalo? Bývalý hráč Interu Bratislava je poslední dva dny nezvěstný.

Naposledy byl rodák z Košic viděn 9. dubna v nočních hodinách. S prosbou o pomoc se na veřejnost obrátila také slovenská policie. „Policisté Okresního ředitelství Policejního sboru v Pezinku se obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po osmačtyřicetiletém Radoslavovi Kunzovi, který má jako trvalé bydliště uveden Slovenský Grob,“ informovala policie na sociální síti.

„Kunzo odešel dne 9.4.2023 o půl třetí z místa dopravní nehody v obci Chorvátsky Grob z ulice Triblavinská na doposud neznámé místo a nedal o sobě vědět.“ Informace ohledně pátrání o pohřešovaném obránci byly zveřejněné i ve skupině na Facebooku nazvané Záchranný systém Slovensko-Pátrání po osobách či Pohotovostní pátrací tým.

Někdejší slovenský ligový fotbalista si kromě Interu Bratislava zahrál v minulosti také za rodné Košice, kde oblékal dres tamního MFK. Dále si pak kopl například za Pezinok. Část kariéry strávil i v zahraničí, konkrétně v Rakousku a Německu, kde oblékal dres Kapfenbergu, respektive Rustu.

Policie pátrá po nezvěstném ex-fotbalistovi Radoslavu Kunzovi (vlevo). Naposledy byl spatřen 9. dubna v nočních hodinách, když odešel od autonehody
Policie pátrá po nezvěstném ex-fotbalistovi Radoslavu Kunzovi (vlevo). Naposledy byl spatřen 9. dubna v nočních hodinách, když odešel od autonehody