Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Twitter vyděsil fanoušky Schumachera: Co se s ním stalo?

Autor: ptr

Brzy to bude deset let, co legendární pilot F1 Michael Schumacher (54) bojuje s následky pádu na lyžích.  Od své vážné nehody 29. prosince 2013 v Meribel ve Francii je v absolutní izolaci a k jeho fanouškům se dostává jen velmi málo informací. Nyní je vyděsila sociální síť Twitter díky svému algoritmu.

Právě na této síti existují takzvané trendy, které uživatelům nabízí témata, které v danou chvíli nejvíce nabývají na významu. V minulém týdnu tu neočekávaně mezi největší trendy vyletělo právě jméno sedminásobného světového šampiona. To vyděsilo některé fanoušky, kteří hltají každou zprávu. Okamžitě pojali podezření, že s jejich miláčkem se něco děje, protože tato situace nastává jen tehdy, když unikne nějaká informace o jeho stavu.

Vzhledem k náhlému nárůstu se dokonce báli nejhoršího, ale naštěstí se jednalo jen o nepodložený planý poplach. Posléze se ukázalo, že za touto situací byla zřejmě aukce monopostu, ve kterém Schumacher získal jeden ze svých titulů. Žádné nové informace o zdravotním stavu se bohužel neobjevily a podporovatelé veleúspěšného Němce tak musí i nadále doufat, že je Michael v rámci možností v pořádku.

Legendární německý pilot Formule 1 Michael Schumacher
Legendární německý pilot Formule 1 Michael Schumacher