Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Už tak početná rodina hokejisty Saláka se rozroste: Šesté dítě vyšlo v kartách!

Autor: Václav Baumann

Věříte kartám? Rodinka hokejového gólmana Alexandra Saláka (36) ano. A předpověď, že je na cestě už šesté dítě, se rychle vyplnila!

Brankářská kariéra mu v tichosti zřejmě skončila. Salák se na ledě ukázal naposledy před rokem, po sestupu se švédským celkem Djurgärdens už o další angažmá nezavadil. Životní radost mu to ovšem nebere! „Sportovních titulů tolik nemám, ale v cikánský hierarchii stoupám slušným tempem,“ chechtal se někdejší reprezentant, když světu oznámil, že se jeho famílie zase rozroste.

„K čemu tituly? Tituly jsou nuda!“ doplnila ho choť Míša, jejíž děti Frederick (11), Sebastian (9), Charlotte Mia (8), Beatrice Anna (6) a Benjamin Hugo (2) teď prý mají za úkol najít jméno pro nového sourozence.

Žádná náhoda

Už šestý potomek má navíc evidentně magickou auru. „Naše malé překvapení vzniklo na Sašovy narozeniny a termín porodu má na moje narozeniny. Tohle není náhoda! Ta naše láska musí být něco mezi nebem a zemí,“ vyťukala blondýnka, jež šťastnou novinu tajila do 20. týdne těhotenství, na Instagram. Tam také prozradila, že dítě viděla s předstihem i její kartářka. „Vyložila nám už Fredíka a pak to jelo... Číslo šest tam taky bylo!“ pochlubila se Míša a tvrdí, že nadcházející porod bude prý už ten opravdu poslední.

Míša na instagramu prozradila, že se rodina slavného brankáře brzy rozroste
Míša na instagramu prozradila, že se rodina slavného brankáře brzy rozroste