Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Po útěku od Shakiry se rychle otrkal: Piqué zamýšlí svatbu s Clarou?!

Autor: sm

Myslí to vážně? Mámu svých dětí si Gerard Piqué (36) nevzal za celou dobu vztahu, ale vypadá to, že k oltáři se přeci jen projde! Po jeho boku ale nebude Shakira (46), nýbrž jeho nová láska Clara Chia Martiová (24). Španělská média o tomto scénáři začala spekulovat poté, co byl pár viděn v klenotnictví, kde řešili prsten...

Podle La Vanguardia byl pár spatřen při výběru hodinek, ale svědci popsali, že se obsluha ptala fotbalisty také na prsten, který v místě nedávno pořídil. „Už ho opravují,“ odvětila údajně bývalá opora Barcelony.

Taková odpověď vyvolala spekulace o tom, že byl prsten určen pro Gerardovu přítelkyni Claru a momentálně šperk prochází úpravami tak, aby fotbalistově partnerce dokonale seděl. Po debatách o těhotenství a rozchodu se tak nyní probírá to, jestli se z mladé Španělky brzy nestane paní Piquéová. 

Oproti tomu Shakira si s novou láskou dává na čas. Po přesunu do Miami byla spatřena s několika hvězdami, mezi kterými byl například Tom Cruise nebo závodník Formule 1 Lewis Hamilton, který dokonce slavnou zpěvačku vytáhl na projížďku lodí.

A zatímco po boku slavného pilota se vše jevilo spíše přátelsky, v kuloárech se začalo šuškat o tom, že Cruisovi Shakira pořádně zamotala hlavu. Vzápětí ho ale měla hudební diva pořádně usadit s prosbou, aby ji dopřál klid, protože se momentálně chce věnovat především svým dětem.

Bude Clara brzy nosit Gerardovo jméno?
Bude Clara brzy nosit Gerardovo jméno?