Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Páry na Zlaté hokejce 2023: Největším výstřihem oslnila Krejčího americká manželka

Autor: TT
  • Hokejisté vyvedli své drahé polovičky. Pastrňák na galavečeru Zlaté hokejky chyběl, přesto si našel čas na videohovor.

    Slavnostní galavečer je pro všechny celebrity dobrou příležitostí, jak vytáhnout svou drahou polovičku do společnosti. Nejinak tomu bylo v O2 universu na vyhlašování prestižní ankety Zlatá hokejka 2023, která oceňuje nejlepší české hráče roku. Kdo a s kým dorazil? A jak to slušelo dámám?

  • Vít Vaněček a jeho manželka Kristýna

    Český hokejový brankář Vít Vaněček má za sebou neskutečně náročnou sezónu v organizaci New Jersey Devils, se kterou se dostal až do 2. kola play-off. Na 55. ročníku ankety se umístil na 8. pozici, což je jeho dosavadní maximum.

    Víta doprovázela půvabná manželka Kristýna, která vsadila na osvědčenou klasiku. Slušelo ji to náramně, zvolila decentní černý top s pouzdrovou sukní a s bronzovou ruční kabelkou.

    Hokejisté vyvedli své drahé polovičky. Takto to slušelo Vítovi a Kristýně.Foto Profimedia, Michal Protivanský (CNC), Pavel Mazáč (Sport)

  • Tomáš Hertl a Aneta Netolická

    Nechyběl ani hvězdný centr a levé křídlo Tomáš Hertl, který v uplynulé sezóně působil jako asistent kapitána v San Jose Sharks. Na loňské Zlaté hokejce obsadil 5. místo, letos se musel spokojit se 7. pozicí v této prestižní anketě.

    Společnost mu již tradičně dělala Aneta Netolická, se kterou se již Hertl seznámil v úplných začátcích svého působení u áčka pražské Slavie. Jeho manželka pak vsadila na černé večerní šaty bez okázalých módních doplňků, přesto okouzlila hosty zářivě bílým úsměvem.

    Hokejisté vyvedli své drahé polovičky. Takto to slušelo dvojici Tomáš Hertl a Aneta Netolická.Foto Profimedia, Michal Protivanský (CNC), Pavel Mazáč (Sport)

  • Filip Chytil s partnerkou Nikol

    Dynamický útočník Filip Chytil se letos chytil! Jeho letošní výkony ho vynesly až na skvělé 6. místo ankety. V dresu newyorských Rangers prožil životní sezónu, díky čemuž si též vysloužil vylepšení smlouvy s výdělkem takřka 4,5 milionu dolarů ročně. Play-off a ani MS mu však nevyšlo podle představ, musel zkousnout porážku od největšího rivala i kuriózní zranění čelisti.

    Zdá se však, že se již dal do pořádku, neboť si vyhlášení Zlaté hokejky nenechal ujít. Po jeho boku mu stála jeho sympatická přítelkyně Nikol Hlaváčková, která ho dlouhodobě podporuje. Dokonce mu pomáhala s balením kufrů, když se vypravoval do Rigy na MS. Půvabná blondýnka pak oblékla bílé večerní šaty se stříbrným prošíváním.

    Hokejisté vyvedli své drahé polovičky. Takto to slušelo dvojici Filip Chytil a Nikol Hlaváčková.Foto Profimedia, Michal Protivanský (CNC), Pavel Mazáč (Sport)

  • Roman Červenka s chotí Veronikou

    Roman Červenka patří ke stálicím českého hokeje. V posledních letech se osvědčil také jako kapitán národního týmu. Vloni pod jeho vedením bral náš výběr bronz, letos už to tak růžové nebylo. Zástupci svazu, trenéři a sportovní žurnalisté mu však i přes to přisoudili 5. flek.

    Na galavečeru v O2 universu se opět ukázal se svojí manželkou Veronikou Machovou, známou modelkou a českou Miss World 2010. Ta si na sebe vzala elegantní kostýmek růzové barvy, který doplnila zlatým náhrdelníkem a náušnicemi.

    Hokejisté vyvedli své drahé polovičky. Takto to slušelo manželské dvojici Roman Červenka a Veronika Machová.Foto Profimedia, Michal Protivanský (CNC), Pavel Mazáč (Sport)

  • Dominik Kubalík s Klárou

    Český útočník Dominik Kubalík, který se stal s osmi góly nejlepším střelcem hokejového mistrovství světa v Tampere a Rize, se dostal i do All Star týmu turnaje v hlasování akreditovaných novinářů. V tuzemské anketě mu to však stačilo pouze na 4. umístění.

    Honosný večer poté strávil se svou ženou Klárkou, která dorazila v průhledných černý šatech a se stejnobarevnou kabelkou. Výrazněji na sebe upozornila na zmíněném šampionátu, kde slavila své narozeniny v hledišti. Transparentem si řekla o dárek a Kubalík ji přání splnil vstřelením gólu. Zdá se, že má na svého manžela dobrý vliv. Tak snad bude přítomna i na domácím MS!

    Hokejisté vyvedli své drahé polovičky. Takto to slušelo Dominikovi a Klárce.Foto Profimedia

  • David Krejčí a jeho sexy žena Naomi Starr

    Ostřílený útočník David Krejčí se vrátil do NHL, aby pomohl Bruins k vytouženému Stanley Cupu. Jak sezóna probíhala, zdálo se, že k tomu cesta bostonského celku skutečně spěje. V základní části on i jeho tým dominoval a vytvořil nový rekord soutěže. Do série s Cats nastoupil se zraněním, kdy hrál pod vlivem prášků. Nakonec z toho bylo vyřazení již v prvním kole, což nejen Krejčí špatně nesl. 

    Trochu si spravil chuť nyní 3. místem v nejprestižnější české anketě v rámci ledního hokeje. Při něm opět stála jeho americká manželka Naomi Starr v bílých šatech, která se na galavečer oblékla odvážně. Ukázala na odiv hluboký výstřih, kvůli čemuž měli kolemjdoucí co dělat, aby do něčeho nenarazili.

    Hokejisté vyvedli své drahé polovičky. Krejčího americká manželka Naomi okouzlila na galavečeru hlubokým výstřihem.Foto Profimedia, Michal Protivanský (CNC), Pavel Mazáč (Sport)
  • Martin Nečas a Nikola Mertlová

    Martin Nečas letos s Carolinou dokráčel až do finále konference, kde jeho tým nestačil na Floridu Panthers. Jeho sezóna se však dá hodnotit jako přelomová. V základní části bavil výborným herním projevem i fantastickou produktivitou. Navíc byl klíčovým mužem svého týmu. Na prvenství to však nestačilo a musel se spokojit s druhým místem, které patřičně zapil panákem slivovice.

    Očividně to nevadilo jeho partnerce Nikole Mertlové, která se kromě půvabu pyšní také hudebním talentem a vytříbeným vkusem. Jako ostatní dámy i ona zvolila decentní módní styl, kdy sáhla po černých šatech a kabelce.

    Hokejisté vyvedli své drahé polovičky. Takto to slušelo dvojici Martin Nečas a Nikola Mertlová.Foto Profimedia, Michal Protivanský (CNC), Pavel Mazáč (Sport)

  • Pastrňák a nářek jeho dcerky

    Vítěz se nedostavil! Absenci však David Pastrňák zdůvodnil omluvenkou ve formě „videozdravice“, na níž byl v pozadí slyšet pláč jeho nedávno narozené dcerky Freyi Ivy. „Bohužel nemůžu být s vámi. Každopádně všem moc děkuju, užijte si večer a mějte se hezky,“ vzkázal Pasta hokejovým osobnostem a dalším hostům v sále.

    Česká hokejová superstar po roční odmlce vrátila na pomyslný trůn. Pro Pastu je to šestá soška, čímž se odpoutal od Dominika Haška. Před ním už je jenom Jaromír Jágr, který Zlatou hokejku ovládl hned dvanáctkrát. „Vyhrál zaslouženě. Je to bez debat náš nejlepší hráč,“ nepřipouštěl žádné spekulace kanonýr Dominik Kubalík.

    Pastrňák na galavečeru Zlaté hokejky chyběl, přesto si našel čas, aby poslal vzkaz.Foto Profimedia, Michal Protivanský (CNC), Pavel Mazáč (Sport)

  • Holky drží při sobě!

    Na slavnostním galavečeru nešlo pouze o dospělý mužský hokej. Kromě vyhlášení deseti nejlepších hokejistů sezóny se udílely ceny v rámci tří dalších kategorií – nejlepší hokejistka, junior a nejlepší para hokejista.

    K vidění zde tak byly i naše reprezentantky v čele s Michaelou Pejzlovou a Blankou Škodovou, které vyměnily hokejovou výstroj za večerní šat. A byla to příjemná změna!

    Galavečeru se zúčastnily také hokejistky Michaela Pejzlová a Blanka Škodová.Foto Profimedia

  • Galerie

    Pastrňák na galavečeru Zlaté hokejky chyběl, přesto si našel čas, aby poslal vzkaz.
    Pastrňák na galavečeru Zlaté hokejky chyběl, přesto si našel čas, aby poslal vzkaz.

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###