Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

O2 připravila fanoušky o drama na Spartě: Legendy zuří! Senátor chtěl kopnout do televize

Autor: TT

Chtěli rozmlátit televizi! Odveta 3. předkola Ligy mistrů mezi Spartou a Kodaní byla plná gólů a velkých zvratů (český mistr padl 2:4 na penalty). Měla doslova všechno! Jenže v nejdramatičtější části zápasu spadl půlce Česka obraz a bylo po parádě! O2 se za skandální výpadek omluvila, fanoušci ale pochopitelně zuří.

„Chyba serveru. Něco se pokazilo. Zkuste to za pár minut znovu,“ začaly zničehonic hlásit obrazovky napříč celou republikou prostřednictvím nechvalně známé chybové hlášky. Předlouhé čekání, opakované restartování set-top-boxu, routeru nebo modemu a ani nechápavé kroucení hlavu za doprovodu horkokrevného klení a modlení nikterak nepomáhalo. A tak naštvaní lidé svou pozornost nasměrovali na operátora a zejména stanici O2 TV Sport.

„Velmi se omlouváme za technické problémy s O2 TV, které jsme zaznamenali u některých zákazníků. Aktuálně by již měla O2 TV postupně všem zákazníkům zpět nabíhat. Děkujeme za pochopení,“ kála se marně společnost, která čelí obří lavině negativních příspěvků a komentářů od běžných diváků i osobností všeho druhu.

Posléze se k události ještě blíže vyjádřilo také tiskové oddělení. „Část našich zákazníků mohla během včerejšího zápasu mezi Spartou a Kodaní zaznamenat výpadek televize O2 TV. Problémy trvaly přibližně 20 minut. Výpadek se týkal zhruba čtvrtiny diváků. Přesnou příčinu, proč k výpadku došlo, intenzivně řešíme se svými dodavateli. Za vzniklé potíže se všem dotčeným divákům velmi omlouváme a děláme maximum pro to, aby se situace neopakovala,“ ubezpečoval televizní diváky mluvčí David Solnař.

Půlka republiky byla bez obrazu, včetně Limberského a Jiránka.Foto Koláž Blesk Sport

„Děkuju O2 TV Sport za skvělý fotbalový zážitek, kdy ve 110. minutě koukám na tohle, výborné služby,“ vyťukal ironicky na klávesnici rozzlobený Martin Jiránek, bývalý fotbalový obránce a reprezentant. K chybě se vyjádřil i David Limberský, který rovněž sledoval duel mezi českým a dánským mistrem. „Jinak O2 TV Sport, klobouk dolů. Spadlo vám to, asi vítr,“ vtipkovala ikona Viktorie Plzeň.

„Pro Sparťany je možná lepší, že většinu zápasu s Dány – včetně penalt – viděli tohle. Pro nás ostatní neuvěřitelná story. I já měl chuť kopnout do televize, rozšlapat modem internetového připojení nebo se jít ven projít. A zatím jen O2 připravila novou aplikaci.  Nefunkční!“ vyjádřil se k výpadku Jiří Růžička, středoškolský pedagog, politik a senátor. Zkrátka k vzteku toho bylo ve sparťanských řadách v úterý večer opravdu hodně.

SESTŘIH: Sparta - Kodaň 3:3, 2:4 na pen. Sen o LM je pryč, v rozstřelu nedal i Krejčí
Video se připravuje ...

Půlka republiky byla bez obrazu, včetně Limberského.
Půlka republiky byla bez obrazu, včetně Limberského.