Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Malér pana supervizora: Kdo je aktér skandálu rozhodčí Machýček? Machr z dýhárny...

Autor: om

Ten chlap má oko jako… supervizor z dýhárny! Ve fabrice společnosti Danzer, kde pracuje, fotbalový rozhodčí Lukáš Machýček (36) odhalí každý suk na sto honů. Na hřišti s píšťalkou však občas něco přehlédne.

Miluje dřevo. „Je to pro mě fascinující materiál,“ říká Machýček ve svém firemním medailonku. „Během deseti let jsem se z řadového pracovníka vypracoval na pozici supervizora výroby,“ pochlubil se a dodal. „Zajišťuji prodej odpadového dřevního materiálu a mnoho dalších činností. Má práce je různorodá, a i po mnoha letech ve společnosti zajímavá.“

Cítili alkohol

Týž Lukáš Machýček je nyní sám »odpadem« ve fotbalové ostudě: Hlavní postava skandálu kolem zápasu divize C Ústí nad Orlicí – Čáslav (2:0). „Od začátku zápasu jsme museli řešit výroky pana Machýčka, které byly namířeny proti našemu týmu. Navíc jsem měl v poločase od kluků informaci, že z hlavního sudího je na hřišti cítit alkohol, o čemž jsem se u postranní čáry ve druhém poločase osobně přesvědčil. Stejně tak i v kabině rozhodčích po utkání, kdy jsem tam byl jako vedoucí týmu,“ popsal kouč Čáslavi Jakub Svoboda. „Pokud se přístup některých lidí ve fotbalovém prostředí nezmění, tak je to boj s větrnými mlýny,“ pokračoval.

Machýček Čáslavi vyloučil obránce Pecu po druhé žluté kartě už v 19. minutě a domácím daroval dva přímé kopy, z nichž padly dva góly – Čáslav už podala proti jeho výkonu protest. Ve fabrice pracuje v divizi speciálních zakázek. Snad si tuhle práci netahá i na hřiště.

Machýček miluje dřevo.
Machýček miluje dřevo.