Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Kostomarov po amputaci čelí hyenismu! Podvodníci chtějí těžit z jeho neštěstí

Autor: TT

Olympijský vítěz Roman Kostomarov (46) tvrdě dře od rána do večera! Zatímco se snaží vyrovnat s amputací končetin, jeho neštěstí zneužili kybernetičtí šejdíři, kvůli kterým musel učinit důležité prohlášení. Své příznivce varuje, aby nenaletěli falešným účtům, které vybírají peníze jeho jménem.

Slavný ruský krasobruslař se sice nachází v hotelu na pobřeží Černého moře, ale rozhodně zde netráví čas lenošením a lelkováním. Roman Kostomarov (46) se tu totiž věnuje intenzivnímu rehabilitačnímu tréninku po těžkém zápalu plic, nekróze a následné amputaci končetin, aby si postupně zase vybudoval svalstvo a měl tak někdy nějakou naději na vytoužený návrat na ledové plochy.

Od tvrdé dřiny však Kostomarova vyrušily značně znepokojivé zprávy. „Ahoj všichni, existuje mnoho falešných telegramových kanálů. Nepodléhejte jim, jediný pravdivý je ten s cca 50 tisíci odběrateli. Nedělám žádné sbírky, takže buďte opatrní,“ varuje krasobruslař ve svém videu na platformě Telegram.

Před několika dny se poprvé od svých zdravotních patálií ocitl na ledě po boku své manželky Oxany Domninové při úterní ledové show Dopisy lásky v Soči. Bouřlivě ho přivítala celá hala a aplaudovala mu vestoje po emotivním proslovu, ve kterém nechyběly ani slzy. Zatím vyšel jen v teniskách, ale jeho kamarádi z řad krasobruslařů věří, že se naučí bruslit i na protézách navzdory prostému faktu, že to před ním ještě nikdo nikdy nedokázal. Kostomarov je ale legendou svého sportu a jen tak se nevzdává!

Roman Kostomarov děkoval doktorům při propuštění z nemocnice
Roman Kostomarov děkoval doktorům při propuštění z nemocnice