Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Pljuščenkova žena ukázala rekonstrukci domu: Zaskočila kýčovitým umyvadlem

Autor: OB

Bývalý ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko (41) je známý tím, že se rád obklopuje luxusními věcmi. Drahá auta, oblečení od světových návrhářů nebo exotické dovolené. To vše je navíc k vidění na jeho sociálních sítích. Jeho manželka Jana Rudkovská (48) se nyní na Instagramu pochlubila koupelnou a obývacím pokojem, které podrobili rekonstrukci. A bez kýčovité výzdoby se to opět neobešlo!

Rodák z Dzhamku je i po ukončení své profesionální kariéry velmi aktivní a kromě trénování syna provozuje také krasobruslařskou školu. Tu podle očekávání vybavil několika luxusními apartmány a profesionálním vybavením, a jelikož je velkým příznivcem Vladimíra Putina, nezapomněl ani na portréty ruského vůdce.

Jeho manželka tak nejspíše nechtěla zůstat pozadu a rozhodla se, že drahé vybavení v domě je už za zenitem a potřebuje změnu. Najala si tedy tým profesionálů a s jejich pomocí rozjela postupnou rekonstrukci honosného sídla, která začala v koupelně a obývacím pokoji.

„Změna interiéru a designu v domě pokračuje. Dnes dělám prohlídku koupelny a obývacího pokoje,“ napsala Rudkovská k videu, na kterém hrdě popisuje zdokonalení jednotlivých pokojů.

Podlahy se rozhodla pokrýt luxusní keramickou žulou, která je normálně v obchodech těžko k sehnání. Rodinka ruského sportovního hrdiny na ni však čekala pouze dva týdny a je zřejmé, že mít kontakty na správných místech se vyplácí. V obýváku pak také nesmějí chybět drahé obrazy, zlaté lustry a klavír, který nejspíše slouží pouze jako ozdoba.

Rudkovská poté ukázala nově zbudovanou koupelnu, která se kýčovité výzdobě také nevyhnula. K vidění je například zvláštní umyvadlo či moderní vana. „Děkuji klukům za skvěle odvedenou instalatérskou práci a nádhernou sušičku,“ pokračovala manželka trojnásobného mistra světa.

Jestli bude rekonstrukce pokračovat i ve zbytku domu zatím není jasné. Rudkovská však vypadá, že s modernizací ještě není u konce a tak se nejspíše můžeme těšit na prohlídky dalších pokojů, ve kterých určitě nebude o nezvyklé doplňky a výdobytky moderní techniky nouze.

Jevgenij Pljuščenko s manželkou Janou
Jevgenij Pljuščenko s manželkou Janou