Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hornerovi po skandálu manželka stanovila pravidla: Sdílení hesel a zákaz vycházení!

Autor: sm

Stála při něm, ale bylo to pro ni ponížení. Manželka Christiana Hornera (50) a členka slavné skupiny Spice Girls Geri Halliwellová (51) sice navenek působila, jakože svému muži během kauzy s obviněním ze sexuálního obtěžování velmi věří, ale zdá se, že za dveřmi jejich domu naprostá důvěra nepanuje. Je to zřejmé se seznamu pravidel, která měla Geri po propuknutí skandálu nastavit. A místy jde o opravdu extrémní požadavky!

Těsně před startem sezóny otřásla Red Bullem kauza týkající se sexuálního obtěžování, kterého se měl Christian Horner dopouštět na jedné ze svých podřízených. Navzdory tomu, že byl Horner po interním šetření označen za nevinného, kauza měla negativní dopad nejen na celý tým účinkující ve Formuli 1, ale také na Hornerovo soukromí.

Podle časopisu Closer sestavila jeho manželka Geri seznam pravidel, kterými se musí šéf úřadujícího mistra světa Maxe Verstappena řídit, aby předešel dalším problémům.

„Zatímco Geri nadále tiše stojí při Christianovi a na veřejnosti projevuje jednotu, za zavřenými dveřmi si stanovuje jasné hranice, aby se chránila pro případ, že by se to všechno zvrtlo,“ řekl zdroj časopisu. „Geri vypracovala seznam přísných manželských pravidel, která musí její muž v souvislosti se skandálem dodržovat.“

Co přesně Halliwellová po své drahé polovičce nově požaduje? „V seznamu například je, že Christian nesmí mít žádný telefonický kontakt s kolegyněmi. Musí s ní sdílet hesla a dodržovat zákaz vycházení, podle kterého bude muset být pokud možno každý večer doma,“ prozradil zasvěcený zdroj. Zároveň si je ale britská zpěvačka evidentně vědoma toho, že klíč ke spokojenosti vede přes správnou komunikaci a tak chce, aby spolu vedli upřímné a otevřené rozhovory.

Hornerovi se údajně nejdřív do kývnutí na tyto věci nechtělo. „Christian se zpočátku cítil dotčen nápadem na seznam pravidel a řekl, že má pocit, jako by mu Geri projevovala nedůvěru, což vyvolalo malou hádku,“ nastínil zdroj. Jenže pokud chtěl šéf Red Bullu manželství, ze kterého vzešel společný syn Monty (7) zachovat, nic jiného mu asi stejně nezbývalo...

Horner čelil obvinění ze sexuálního obtěžování
Horner čelil obvinění ze sexuálního obtěžování