Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Hokejový gólman Vladař: Tajná svatba s milenkou! Před pár měsíci odkopl snoubenku

Autor: sm

Už jednou měl svatbu na spadnutí! Jenže tři týdny předtím, než si měl hokejový gólman Daniel Vladař (26) říct ANO se snoubenkou Androu (29) nakonec z veselky sešlo. Za rozchodem stála podle všeho láska k pohledné brunetce Martině, do které se zamiloval až po uši a ani ne po roce se společně rozhodli do toho praštit! Pro fanoušky je to přitom šok, protože zásnuby a přípravy na velký krok dvojice perfektně utajila.

Na ledě se teď bohužel kvůli zranění nějakou dobu neukáže, ale v osobním životě září brankář Calgary štěstím. Na sociálních sítích šokoval sňatkem s přítelkyní Martinou. „A je to venku. Paní Vladařová,“ napsal k fotce rukou s prstýnky. Do příběhu potom přidal fotku z restaurace, kde svou lásku označil i s jejím novým příjmením.

Původně to přitom vypadalo, že paní Vladařovou bude modelka a bývalá tenistka Andrea, se kterou byl odchovanec Kladna řadu let a společně také žili v zámoří. Vztah ale skončil pár týdnů před svatbou rozchodem a Dan našel štěstí po boku brunetky, která vychovává syna. Podle příspěvků na sociálních sítí se každopádně zdá, že i s ním si Vladař perfektně sedl a rodinný život si velmi užívá.

Po hokejové stránce teď ale bohužel nejspíš Danovi moc veselo není. Předminulý čtvrtek vyšlo najevo, že pro něj předčasně skončila sezóna kvůli operaci kyčle, kterou měl absolvovat koncem března. To bohužel znamená také fakt, že se ztratila šance na případnou Vladařovu účast na květnovém domácím mistrovství světa v Praze a Ostravě.

Daniel se veselkou pochlubil na sociálních sítích
Daniel se veselkou pochlubil na sociálních sítích