Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Luxusní rozlučka se svobodou budoucí paní Pastrňákové: Sexy krásky a vana plná alkoholu!

Autor: pl

Pomalu, ale jistě se to blíží. Davida Pastrňáka (27), aktuálně nejlepšího českého hokejistu, čeká brzy svatba s půvabnou snoubenkou Rebeccou Rohlssonovou. Ta nyní uspořádala rozlučku se svobodou, která opravdu stála za to!

Stříbrná, kam se člověk podíval. Zhruba takhle by se dala shrnout rozlučka se svobodou v podání Rebeccy Rohlssonové, přítelkyně hvězdného hokejisty Davida Pastrňáka. Švédská kráska pojala radostnou akci v barvě trofeje, kterou se její budoucí manžel snaží získat posledních deset sezon.

Se záběry z rozlučky se Rebecca pochlubila na sociální síti. „Tak rozmazlovaná a tak vděčná za tuhle rodinu daleko od domova!“ napsala Rohlssonová pod sérii fotek na instagramu, na kterých byla vyobrazena nejen početná skupina jejich kamarádek ve stříbrných šatech, ale také třeba samotný »Pasta«, ovšem jen v kartonové podobě. „Raketa,“ napsal Pastrňák pod příspěvek své lásky. Kromě toho se usměvavá blondýna dočkala také řady gratulací.

Co dalšího bylo součástí rozlučky? Tak třeba vana plná pití, mezi kterými nechybělo ani šampaňské či další lahve s alkoholem. V neposlední řadě se Rebecca dočkala i stylového dortu ve tvaru srdce, na kterém byl poněkud ostřejší nápis. „Bude se kur*a vdávat,“ psalo se na dortu. Během rozlučky se svobodou Rebecca jen zářila. A co teprve u oltáře!

Rebecca Rohlssonová (bílé šaty), snoubenka Davida Pastrňáka, měla rozlučku se svobodou
Rebecca Rohlssonová (bílé šaty), snoubenka Davida Pastrňáka, měla rozlučku se svobodou