1. září 2022 • 17:30

Největší srdcaři zůstanou vzhůru. Ve 2:30 sehraje NEOFRAG s OG první zápas na ESL Challengeru

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
VŠECHNA VIDEA ZDE

Evropská organizace OG přijala pozvánku na ESL Challenger do australského Melbourne a v noci na pátek jde už na věc. Čeká je čínský tým Wings Up Gaming, takže zápas v neprobádaných řekách. Dojít ale může i na zápas s ruskou sestavou Entropiq.



Wings Up Gaming tvoří kompletně hráči z Číny. Do boje je vede kapitán XueBing  "B1NGO" Dai. To OG je mixem hráčů z Evropy, který se poslední dobou velmi osvědčil. Což krom jiných skvělých zápasů NEOFRAG a spol. dokázali také vítězstvím nad FaZe Clan či Astralis na podzimních skupinách Blast: PREMIER. 

Pokud navážou na tuhle formu, mají velkou šanci celý ESL Challenger v australském Melbourne vyhrát. Mezi konkurenty lze zařadit snad jen ImperialEntropiq a možná i Evil Geniuses

Degster a spol. si už užívají australské klima a atmosféru Melbourne. Ostatně, přesvědčte se sami. 

OG vs. Entropiq?

Pojďme ale zpět k harmonogramu. První zápas, jak už jsme zmínili, čeká Adama Zouhara ve 2:30 našeho času. V případě výhry i prohry odehraje nad pátečním ránem ještě druhý duel, kde by mohl narazit na ruskou sestavu Entropiq - asi nejváznějšího soupeře ve své skupině A.

Turnaj s prizepoolem 100 tisíc dolarů vyvrcholí 4. září, kdy v Česku bude osm hodin ráno. Uvidíme v Grand Finále českou stopu? Ať už Adama nebo pojítko na pražskou organizaci Entropiq?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud