11. září 2022 • 15:57

Tři zápasy, tři výhry. SINNERS ukázali sílu a po Dynamu Eclot porazili i Dark Tigers s Cryptovou

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Drama, jako jsme zažili v rámci RMR kvalifikace mezi SINNERS a Dark Tigers, tentokrát chybělo. Hříšníci si počínali suverénně a tygry porazili 2:0, přičemž ani na jedné mapě nedovolili soupeři dvojciferný počet vyhraných kol. To v druhém zápase, který následoval vzápětí už se nadřeli víc. Cryptovu nejprve Zero a spol. přehráli 16:10, elektrizující pak byla druhá mapa, která dospěla až do overtimu!



Úvod na mapě Overpass vyšel Cryptově na CT straně, která se dostala do vedení 2:0. Palebnou sílu potvrdil Zyored, který si hned v prvních dvou kolech připsal tři fragy.

K obratu zavelel David „forsyy“ Bílý, byť ještě neměl své oblíbené AWP. Plantnul bombu, kterou Cryptova nedokázala zneškodnit. Stejný scénář se opakoval i vzápětí a hříšníci vyrovnali stav.

I v pátém kole ještě nespoléhal forsyy na sniperku, přesto měl na svém kontě už sedm fragů. Na kvalitní vstup navázal i s wipem, po šesti kolech měl nejlepší skóre ze všech hráčů skóre 10/3.

Na druhé straně se skvěle pohyboval mladičký PR, který dokazuje, že v novém působišti pod křídly ostravské organizace jeho talent roste. Cryptova si pak vytvořila i dvoubodový náskok, přesto nakonec 8:7 první polovinu vyhráli SINNERS.

Po změně stran se začalo zase dařit Cryptově, Zyored si připsal dva důležité fragy na konci kol. Herní pohoda ale netrvala dlouho. Hříšníci začali otáčet a ostravský tým se zastavil na číslovce 10. SINNERS tak vyhráli první mapu 16:10.

Forsyy zas ukázal svoje mistrovství 

Na druhé mapě Inferno, kterou si picknuli Cryptované, začal úřadovat David Bílý. Forsyy zas ukázal, proč je považovaný za nejlepší AWP hráče na československé scéně. 

Před výměnou stran měl ratio 2.22! Fantastické číslo. A jen na Infernu 2.33, za 14 fragů a jen 6 smrtí. Parádní výkon i ve světle toho, že to na mapě žádná dominance SINNERS nebyla a týmy se přetahovaly o každé kolo. Za CT stranu vykřesali hříšníci vedení 8:7. 

Drama, které vedlo až do overtimu

Po změně stran beastik a jeho parta za teroristy uhrála tři kola v řadě a přišel taktický time out Cryptovy. Ten se ukázal jako skvělý tah, protože Ostraváci vyrovnali na 10:10 a utkání ještě zdramatizovali.

SINNERS pak odskočili, ale za chvíli bylo skóre opět vyrovnané a přelévalo se z jedné strany na druhou a tak jsme se dočkali overtimu!

V něm ale obhájci titulu Sazka eLEAGUE ukázali svojí sílu a všech pět kol ovládli. Po výhře 16:10 a 19:15 tak mají na svém kontě ze tří zápasů plný počet bodů a pochybovačům dokazují, že zas patří mezi největší favority na prvenství.

Dark Tigers vs. SINNERS 

Hrálo se na mapách Inferno a Overpass. Hříšníky tentokrát táhli především rifleři, forsyy statisticky zůstal trošku pozadu, ale odvedl si svůj standard. Nejlépe pálil ZEDKO, kterému sekundovala slovenská posila Zero

Na druhé straně to fungovalo rutk0vi, trápil se naopak HenkkyG. Dark Tigers mají po čtyřech odehraných zápasech na svém kontě jenom bod, který uhráli s Inside Games. SINNERS zvládli i druhou dohrávku a jsou stoprocentní.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud