17. srpna 2020 • 23:10

Yellow Panda z Lutey: Neskládáme zbraně. V nové sestavě si věříme

Autor: maa
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V prvním splitu Sazka eLEAGUE se Lutea musela utkat v baráži o své místo. Proti Cynestře však předvedla skvělý výkon a zahraje si tak i ve druhém splitu. Jaké změny v týmu nastaly a s jakými ambicemi nastupuje do další části ligy? „Snáď predvedieme lepšie výkony jako v prvom splitu,“ přeje si Dávid „Yellow Panda“ Šandala. 



Ahoj, druhý split je už za dveřmi. Jak se těšíte?
Ahoj, na druhý split sa už veľmi tešíme, predsalen sa na CZ/SK scéne okrem Sazky veľa kompetetívnej Doty nehrá, preto sme sa už nemohli dočka na ďalší split, kde snáď predvedieme lepšie výkony jako v prvom. 

Jak jste to měli přes léto s tréninky? Bylo těžké kluky nahnat?
Čo sa týka tréningov, tak to sme v lete nechali skôr na individuálnu prípravu. Súviselo to aj so zmenami v zostave, ktoré sú značné. V posledných týždňoch ale už poctivo zarezávame aj na spoločných tréningoch. Aj keď samozrejme je to v lete ťažšie, každý má nejaké plány, preto je potrebné si každý tréning dobře naplánovať.

V prvním splitu jste se v lize udrželi až po baráži. Jaké máte cíle do druhého splitu?
V prvom splite sme bohužiaľ po 70-minútovke proti Dogs skončili v baráži, ale neskladáme zbrane. Ba naopak, myslíme si, že v novej zostave máme možnosť dosiahnúť na top štyrku.

U spousty týmů proběhly změny v soupisce, jak jste na tom vy? Naznačil jsi nějaké obměny...
Ani my nie sme výnimkou. V porovnaní s prvým splitom došlo k trom zmenám. Cranich sa pravdepodobne už pobral do Dota dôchodku a nahradí ho mladá krv v podaní Vojtboxa. Podobná změna je aj na carry pozícii, kde namiesto Crasha nastúpi slovenský young talent – Mawox. Trojicu nových hráčov doplní všetkým Dotarom dobře známy Miško a.k.a. ZVER MUTED. Výrazne sa zmení pomer Čechov a Slovákov v náš prospech, čo si myslím, že bude mať pozitívny vplyv na naše výkony.

Jak sis užil léto? Byl jsi někde na dovolené?
Leto aj napriek začiatočné obavy z corony super. Podarilo sa mi zamieriť na sever a pár dní stráviť v Estónsku a Fínsku. Turisticky menej vyhľadávané lokality, no určite majú svoje čaro, môžem ich len doporučiť.

Jak často ses dostal k Dotě?
Na Dotu som mal cez prázdniny pomerne dosť času, takže takmer každý deň sa mi podarilo naladiť tam zopár rankedov.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud