27. srpna 2020 • 18:00

Brute vs. eSuba, zápas druhého kola Sazka eLEAGUE Dota 2 v sobotu od 15:00

Autor: Michal "Shovelmeister" Mašika
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Esuba je jednoznačným favoritem tohoto kola a společně s Hippomaniacs míří na nejvyšší příčku druhého splitu. Nejsilnější stránkou týmu je nepochybně skvělá sehranost jeho členů. Všichni se znají už dlouho, vědí, co mají od druhých čekat a nic je nepřekvapí. 



Další obávaným atributem týmu jsou rozhodně zkušenosti. Lacek totiž bojoval na prvním ročníku The International po boku Cranicha v SGC, BOOM získává nesmírné množství zkušeností v evropských soutěžích s Vikin.gg a ostatní členové týmu nejsou žádnými nováčky mezi českou elitou.

Jedinou větší slabinou eSuby je její předvídatelnost. Všichni její reprezentanti jsou dobře známí, stejně tak jejich strategie „Nabíhači“. Brute sice vědí, co čekat, ale jestli jim to bude k něčemu platné ukáže pouze zápas.

Další nepříjemností pro eSubu bude Adeho nepřítomnost. Kluci tak budou muset přeházet obvyklé role, což může negativně ovlivnit jejich výkon.

Od týmu Brute čekáme kvalitní Dotu, proti eSubě to však budou mít velmi těžké. K triu Hemy, Huty a Paloky se přidávají Wein a QYZY, poměrně neznámí hráči, kteří mohou nepřítele nepříjemně překvapit už v draftovací fázi.

Jejich hero pool není známý, a tak by mohli nečekaným hrdinou poslaným na neobvyklou linku eSubu zaskočit. V tomto jim hraje do karet i fakt, že se jedná o BO1 sérii, tedy zápas sestávající pouze z jediné hry. Pokud Brute vyberou na závěr správného hrdinu, může padnout i eSuba.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud