25. června 2021 • 17:09

Představení týmů na TI10: Evil Geniuses. Zisk Aegisu je blízko

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

V prvním díle seriálu Představení týmů na TI10 detailně rozebereme Evil Geniuses a jejich šance na vítězství největšího esportového turnaje.



Evil Geniuses jsou dlouhodobě nejkonzistentnějším týmem na profesionální scéně. Na posledních třech Majorech získali stříbrnou medaili a pravidelně se umísťují na předních příčkách všemožných turnajů a lig. V aktuální DPC sezóně s přehledem obsadili první místo se 1700 body.

Aktuální sestava se považuje za jednu z nejsilnějších od založení organizace. Letos se zúčastnila celkem čtyř soutěží, přičemž jednou získala zlato a ve zbylých případech stříbro. Ačkoli ve druhé sezóně severoamerické DPC ligy skončili EG na druhém místě za Quincy Crew, svými výkony na WePlay AniMajor ukázali, že v Severní Americe jsou těmi nejlepšími.

Podle papírových předpokladů a dosavadních výsledků se řadí mezi hlavní favority na zisk Aegisu. Tým nemá žádného hráče, který by mezi ostatními vyčníval, jelikož všichni patří mezi elitu ve své roli. Ať už je to zkušený kapitán a vítěz čtyř Majorů Fly, iceiceice, který zvládal kompetitivně hrát několik různých esportových titulů nebo legendární Arteezy, kterému sice nepřeje štěstí na turnajích od Valve, již sedm let se ale drží mezi nejlepšími carry hráči světa.

Sestava Evil Geniuses
Artour „Arteezy“ Babaev
Abed „Abed“ Yusop
Daryl Koh „iceiceice“ Pei Xiang
Andreas „Crit“ Nielsen
Tal „Fly“ Aizik

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud