28. dubna 2019 • 19:12

iSport LIGA: T9Laky ovládl první offline finále, zdolal Kobbyho

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

První offline finále iSport LIGY ovládl T9Laky. Vítěz loňského iSport Cupu, poprvé hájící barvy Viktorie Plzeň, ve finále zdolal Kobbyho 2:0 na zápasy. Třetí místo díky těsné výhře nad Rozsim obsadil RIIJK. Celý finálový den jsme sledovali ŽIVĚ.



19:09 Je dobojováno! T9Laky porazil Kobbyho 2:0 na zápasy a ovládl první offline finále iSport LIGY!

T9Laky znovu vítězem! V prvním offline finále zdolal Kobbyho
Video se připravuje ...

18:21 A jdeme na klání o první příčku! T9Laky a Kobby se utkají o primát.

18:19 Zápas o třetí místo byl neuvěřitelné drama! V rozhodujícím třetím klání srovnal RIIJK na 3:3 v samém závěru. O vítězi nakonec rozhodly penalty, v nich byl šťastnější právě RIIJK a je třetí.

17:23 Zápasy o pořadí rozhodly o tom, že pátý končí Emerickson, šestý Pikej, sedmý DRMi, osmý VencaSKS.

17:09 Favorit RIIJK končí! V semifinále si vylámal zuby na Kobbym, ten tedy vyzve T9Lakyho. Zopakuje Laky svůj triumf z iSport Cupu, nebo bude spanilá jízda Kobbyho pokračovat?

16:25 Prvním finalistou je T9Laky, který porazil Rozsiho.

15:52 Semifinále rozehrají Rozsi a T9Laky, na druhé straně Kobby a RIIJK.

15:33 Jeden z favoritů, Emerickson, končí už ve čtvrtfinále! Kobby si s ním poradil až na penalty ve třetím rozhodujícím zápase a postupuje dál.

15:23 Rozsi také postupuje, poradil si s pikejem.

15:08 RIIJK už postoupil do semifinále přes VencuSKS, stejně tak T9Laky, který si porazil s DRMi10. Kobby a Emerickson si musí dát rozhodující třetí mač. Emerickson odvetu zvládl 2:1 v prodloužení díky nádherné brance v poslední minutě.

14:48 Jeden z favoritů, Emerickson, prohrál první čtvrtfinále 1:5 a v odvetě bude mít co dělat, aby neskončil už v prvním vyřazovacím kole.

14:24 Bývalí spoluhráči ze Sparty se nechtěli spokojit s remízou 1:1 po 90 minutách. Prodloužení rozhodl Inter pod kontrolou Lukáše Váchy v poslední minutě.

Na offline finále iSport LIGY nechyběl Vácha. Hraju FIFU i střílečky. NHL? Na to je nejlepší David Bičík, říká
Video se připravuje ...

14:08 Na řadu přijde showmatch mezi Lukášem Váchou ze Sparty a Tomášem Přikrylem z Mladé Boleslavi. Ti budou ovládat Inter Milán a Liverpool.

13:58 Skupinu A ovládl T9Laky před Emericksonem, Pikej a VencouSKS. Ze skupiny B půjde z prvního místa RIIJK, za ním Rozsi, KobbyCZ, DRMi10.

13:55 Suverénní výkon předvedl T9Laky v odvetě. Zvítězil 3:0, svou skupinu právě před Emericksonem vyhrál a do čtvrtfinále půjde z prvního místa.

Šampion prvního offline finále iSport LIGY T9Laky
Šampion prvního offline finále iSport LIGY T9Laky

13:38 Emerickson a T9Laky na sebe nenašli recept, vyrovnaný zápas končí 0:0. Jaký výsledek nabídne odveta?

13:20 Po úvodu, který obstaral moderátor Mikoláš Tuček, se budou dohrávat poslední zápasy základních skupin. Hned zkraje dojde na souboj favoritů Emericksona a T9Lakyho.

13:14 Nejvyšší výhru z doposud odehraných skupinových zápasů má na kontě jeden z favoritů, T9Laky. Ten si poradil s VencouSKS poměrem 15:0.

13:00 Začínáme! Průběh prvního finále sledujte živě na přiložených streamech na Facebooku deníku Sport či Twitch kanále CZC!

12:35 Ještě před oficiálním zahájením jsou v plném proudu skupiny. Jejich výsledky určí nasazení v nejdůležitější části, tedy finálovém pavouku. Stále můžete dorazit podívat se osobně do kina Premiere Cinemas v pražské Hostivaři.

První offline finále začne ve 13 hodin bitvami ve skupině, které rozhodnou o klíčovém nasazení do play off vyřazovací části. Hráči budou bojovat o 40 000 korun a důležité body do celosezónního žebříčku. Největší favoriti? T9Laky a RIIJK z týmu Jakuba Jankta „Sampi“.

„Chci obhájit titul z prosince,“ má jasný cíl Lukáš „T9Laky“ Pour. „Je čas urvat první místo,“ neskrývá ambice Štěpán „RIIJK“ Sobocki. Připraven na tvrdé boje je i sparťanský hráč Jan „Emerickson“ Krupička. A vyloučit nelze dopředu na horních příčkách ani případná překvapení. Osmičku finalistů dotvoří DRMi10, Rozsi, Kobbycz88, INAE.pikej a VencaSKS.

Vedle prvního offline finále se kolem 14 hodin můžete těšit také na showmatche fotbalistů Lukáše Váchy ze Sparty, Tomáše Přikryla z Mladé Boleslavi a Patrika Žitného z Teplic, který je zároveň připraven vyzvat ve FIFA 19 i jednoho z vás – diváka z obecenstva v pražské Hostivaři.

První offline finále iSport LIGY proběhne v neděli 28. dubnaFoto iSport.cz

Finále moderuje Mikoláš Tuček. Jednotlivé zápasy, které se budou promítat na velké plátno, odkomentují Martin Vait z iSport TV a Michal Hrdlička z O2TV Sport.

Zažij FIFA zážitek přímo na místě tuto neděli v pražském multikině Premiere Cinemas (Obchodní centrum VIVO), vstup je pro každého zdarma. Vyhrát můžeš i parádní hry na Playstation – více informací zde! První offline finále iSport LIGY se bude rovněž streamovat na Twitchi a Facebooku deníku Sport.

O co se hraje?

1. místo - 20 000 Kč
2. místo - 10 000 Kč
3. místo - 5 000 Kč
4. místo - 3 000 Kč
5. - 8. místo - 1 000 Kč/hráč

Další informace najdeš na www.isportliga.cz.

Takhle vypadal prosincový iSport Cup:

Takhle vypadal prosincový CZC.cz iSportCup! Finále ovládl T9Laky
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud