11. dubna 2021 • 22:04

Český sen je realitou! MAD Lions s Humanoidem a Carzzym vyhrávají LEC!

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V takovou bitvu jsme přesně doufali! MAD Lions prohrávali ve finále evropského LEC už 0:2. Veškerá naděje postupně mizela, jenže tým okolo Matyáše „Carzzy“ Orsága a Marka „Humanoid“ Brázdy celou sérii otočil a MAD Lions se stali vítězi LEC Spring Splitu.



Kdyby štěstí přálo, mohli MAD Lions vyhrát po hodince a půl 3:0. Jenže to by nebylo správné drama. Tým okolo českých hvězd v prvních dvou hrách nezvládl late game a Rogue šli do vedení 2:0.

Zdálo se, že finále je rozhodnuté. Ale lvi se nevzdávají. Reverse sweep v BO5 finále? Obrátit pátou hru, když prohráváte o téměř sedm tisíc goldů? To je něco, co profesionální League of Legends nepamatuje.

Rogue v jednu chvíli narazili do zdi. MAD Lions nechybovali, luxusně zahrané teamfighty a přesný calling převálcoval Rogue. İrfan Berk „Armut“ Tükek se svým Gnarem předvedl výkon hodný jednoho z nejlepších toplanerů Evropy. Lepší premiérový split si jen těžko mohl přát.

Kromě titulu LEC si MAD Lions vybojovali také účast na MSI, což bude pro tým první světový main stage turnaj. Doufejme, že dokáží napravit zklamání z Play-In Worlds.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud