12. května 2021 • 17:20

Bwipo do jungle, francouzský talent na top lane. Fnatic chystají změny

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po odchodu dvojice Martin „Rekkles“ Larsson a Tim „Nemesis“ Lipovšek přišly v táboře Fnatic největší změny od roku 2018. Podle posledních informací dotesports.com se k odchodu chystá také polský jungler Oskar „Selfmade“ Boderek. Toho by měl v jungli nahradit nynější top laner Gabriël „Bwipo“ Rau, na top lane přijde 19letý Adam „Adam“ Maanane.



Nedařilo se. Trápení Fnatic během Spring Splitu LEC vyústilo v neuspokojivé páté místo. A nyní hovoří informace dotesports.com jasně: přijdou změny.

Tým by měl opusit polský jungler Selfmade, který se podle dotesports.com dohodl na přestupu do Team Vitality, nejhoršímu celku posledního splitu evropského LEC. 

Na pozici junglera se diskutuje o dvou možnostech. Do lesa by se mohl přesunout zmiňovaný Bwipo, Fnatic ale zároveň zkoumají další možnosti na trhu. Na top lane by se však Bwipo podívat neměl.

Tam podle všeho za přestupovou částku 240 000 € přestoupí francouzský talent Adam „Adam“ Maanane, jenž momentálně reprezentuje organizaci Karmine Corp. Svůj talent ukázal Adam během nedávných European Masters, kde se stal jednou z hlavních hvězd vítězného celku. 

Potenciální sestava Fnatic pro Summer Split: 
Adam „Adam“ Maanane
Gabriël „Bwipo“ Rau
Yasin „Nisqy“ Dinçer
Elias „Upset“ Lipp
Zdravets „Hylissang“ Iliev Galabov

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud