3. ledna 2023 • 17:10

Cryptova odhalila LoL sestavu. Sázet bude na česko-polský mix, který se představil na Winter Cupu

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V týmu vedle stálých hráčů Eska a Melekse se udržela i akvizice z října 2022 Dominik “Kokos” Krzoska. Nově přichází do ostravské organizace Michal "Defflok" Kratochvíla z Brute a Jakub "Kulvas" Kotulan, který dříve působil v Dynamu Eclot a naposledy v Gamespace E-Sports.



Ambice Cryptovy na tuzemské League of Legends scéně jsou vysoké. “Naším cílem pro rok 2023 je sestavit tým z lidí, kteří do hry dávají minimálně 100 % a myslím si, že se nám to povedlo. I když papírově nemáme ten nejsilnější roster v lize, věřím, že kvalitním tréninkem a profesionálním přístupem dokážeme konkurovat těm nejlepším," uvedla organizace prostřednictvím Davida Nardelliho, který má na starost LoL sekci.

"Čeká nás hodně práce a víme, že to nebude jednoduché, ale určitě je se na co těšit, naše sestava prošla úpravou a já věřím, že v roce 2023 bude Cryptova hrát to nejlepší League of Legends, co doposud hrála,” dodává. 

Roster tvoří hráči Kulvas, Esko, Defflok z České republiky a KokosMeleksem z Polska. Pětice se představila už na konci loňského roku na Winter Cupu. Tehdy po vítězství v uzavřené kvalifikace ve čtvrtfinále nestačila na silný mix Dreedy, Sajator a Savero. Konfrontace s domácími Masters týmy ji tak teprve čeká.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud