2. března 2021 • 10:53

Stačilo drobné zaváhání a Opat04 je na Twitchi opět zabanován

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Teprve tři dny zpátky jsme vás informovali o překvapivém odbanování účtu českého streamera Opata04. Návrat po dlouhých třech měsících mu ale dlouho nevydržel.



Sedmý ban v pořadí a další období nejistoty, Opat se nachází tam, kde byl sotva pár dní zpět. Status partnera mu naštěstí zůstává, ale kdy se mu účet opět zpřístupní ke streamování je velkým otazníkem. Twitch trest prezentuje jako neomezený, což znamená, že k odblokování může dojít absolutně kdykoliv. Klidně zítra, za měsíc, nebo za půl roku.

Oficiálním důvodem je „neúmyslná nahota nebo explicitní sexuální chování“. Opat se dostal do lobby s hráčem, který měl na profilové fotografii obnaženou ženu. I přes to, že celá situace trvala pouhou chvíli, Twitch se s Opatem nemazlil a účet opět zakázal.

„Snažil jsem se tomu maximálně předejít. Než jsem zapl csko, odstranil jsem si všechny nedůvěryhodné lidi z friendlistu kromě lidí, co znám in real life a streamerů. Bohužel na Steamu moc nejsem a csko taky moc nehraju a nevěděl jsem, že vás někdo může pozvat, i když ho nemáte ve friendlistu, a že se tam ukáže avatar, a ještě že si na steam můžete dát jakoukoliv fotku. Asi už mi to je fuk, aspoň dva dny jsem byl šťastnej, i to se počítá,” sdělil Opat na svém Instagramu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud