20. listopadu 2020 • 09:53

Pravděpodobné sestavy: kdo ovládne podještědské derby?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po reprezentační pauze přichází na řadu opět nejvyšší fotbalová liga a s ní i oblíbená Sazka Fantasy! Osmé kolo dnes večer otevře atraktivní Podještědské derby mezi fotbalisty Liberce a Jablonce. V sobotu pak poslední Příbram zavítá do Brna, které doma ještě nevyhrálo. Kdo by se mohl prosadit? Vytvoř si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a hraj o 220 tisíc korun.



Liberec - JablonecFoto Sport
Liberec je o něco rozehranější z evropských pohárů, většina kádru prošla covidem a po reprezentační pauze jsou už fit. Jablonec naopak dlouhou přestávku vůbec nezvládl, když prohrál doma s Brnem. Zápas by mohl rozhodnout Jhon Mosquera za 9,2 milionu.

Boleslav - PardubiceFoto Sport
Východočeši vyhráli třikrát v řadě, bez jediné inkasované branky. Boleslav se trápí v koncovce, nastřílela jen šest branek, také o víkendu lze tušit dietnější duel s méně brankami. Čisté konto by mohl udržet Petr Mikulec - 7,7 milionů.

Bohemians - TepliceFoto Sport
Mírným favoritem jsou domácí. V Ďolíčku se „zelenobílým“ v posledních letech daří, vloni patřili na domácím hřišti mezi tři nejlepší týmy v lize. Teplice mají za sebou blamáž s oslabeným Libercem. Prosadí se Tomáš Necid (6,6 milionů)?

Olomouc - KarvináFoto Sport
Sigma se usadila hned za „velkou trojkou“. Karviná měla těžký los, se kterým se dokázala popasovat, také ona má na svém kontě jedinou porážku. Hostům se na Olomouc ale nedaří, Sigmu nedokázali porazit už pětkrát po sobě. Vsadili bychom na Martina Nešpora za 9,6 milionů

Opava - SlaviaFoto Sport
Opava patří k nejslabším v rámci celé soutěže, jejich dlouhodobou slabinou je hlavně koncovka. Slavia se oproti tomu pyšní skvělými čísly, v sedmi zápasech nastřílela už 20 gólů, v defenzivě naopak tým inkasoval pouze dvakrát. Nicolae Stanciu (12 milionů) by mohl využít standartku. 

Brno - PříbramFoto Sport
Zbrojovka v posledním utkání s Jabloncem načerpala sebevědomí a mohla by navázat na loňské výkony ve druhé lize kdy hrála doma ofenzivně a dávala hodně branek. Příbram v sedmi zápasech urvala jediný bod. Antonín Růsek (7,8 milionů) bude při chuti.

Zlín - PlzeňFoto Sport
Plzeň se po restartu soutěže dokázala oklepat z nezdarů v pohárové Evropě. Trenér Viktorky ale dobře ví, že s týmem musí pokračovat ve stoprocentním sbírání bodů. Západočechům se na Zlín dlouhodobě daří, z posledních šesti utkání Plzeň 5krát vyhrála a jednou remizovala. Trefí se Zdeněk Ondrášek za 11,2 milionů.

Sparta - BudějoviceFoto Sport
Budějovice v šesti odehraných zápasech třikrát remizovali a třikrát prohráli. Sparta neponechá na Letné nic náhodě, doma je zatím stoprocentní a vrátí se i bez Hložka na vítěznou vlnu. Trefí se Lukáš Juliš (11 milionů), který dal už 6 branek. 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud