23. července 2016 • 19:21

Bohemka má problém! Brankář Zlámal utíká do Turecka, vedení navzdory

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zrada! Vršovičtí Bohemians musejí pár dní před startem nejvyšší fotbalové soutěže řešit místo brankáře. Klubová jednička mezi tyčemi Zdeněk Zlámal totiž míří do Turecka. Vedení klubu se to nelíbí, ale klauzule v kontraktu gólmana mu vše prý umožňuje. „Ve středu nám Bobby oznámil, že chce zkusit štěstí v Turecku a v neděli tam odlétá,“ řekl serveru iSport.cz v sobotu večer Miroslav Držmíšek, sportovní ředitel „klokanů“.



Před necelým týdnem ještě chytal v přípravě proti německému Braunschweigu a nic nenasvědčovalo tomu, že by se mu rýsovalo zahraniční angažmá. Jenže teď je všechno jinak a podle všeho po roce a půl v klubu z Ďolíčku balí kufry. „On nám to oznámil. Říkal mi i název klubu, ale ten jsem zapomněl,“ poznamenal funkcionář Bohemians s tím, že se mu podobné jednání nezamlouvá.

Jenže smlouvu má třicetiletý brankář nastavenou tak, že mu podobný úprk do ciziny umožňuje. Neodradil ho ani nedávný pokus o státní převrat v této zemi. „Klauzuli, že do ciziny může odejít, samozřejmě ve smlouvě má,“ konstatoval Držmíšek. „Moje informace je taková, že by měl do Turecka v neděli odletět, ale jestli tam opravdu odletí, to vážně nevím,“ dodal.

Dukla - Bohemians: Gól brankáře Zlámala z 92. minuty na 2:2
Video se připravuje ...

Bohemians se tak v nedělní generálce proti Pardubicím nejspíš budou spoléhat na Tomáše Fryštáka, který má ale na kontě pouhé čtyři ligové starty. To Zdeněk Zlámal byl jiná liga. Ten dokonce vstřelil i ligový gól do sítě Dukly, když vyrovnal na konečných 2:2 a byl hrdinou fanoušků. Teď se ale rozhodl z klubu narychlo odejít.

Plzeňský záložník Ondřej Vaněk se snažil překonat gólmana Bohemians Zdeňka Zlámala. Ten nyní vršovické Bohemians opouští
Plzeňský záložník Ondřej Vaněk se snažil překonat gólmana Bohemians Zdeňka Zlámala. Ten nyní vršovické Bohemians opouští

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud